A+ A-
Yorum
10

Yılın bombası! Memphis Depay Trabzonspor’a

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 09:50
Atletico Madrid ve Barcelona forması terleten Hollandalı yıldız Memphis Depay Süper Lig’e geliyor. İşte yılın transferinde tüm detaylar…
Kaynak:HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz sezon La Liga'da Atletico Madrid forması terleten Memphis Depay, sözleşmesinin bitiminin ardından kırmızı-beyazlı ekip ile yeni sözleşme imzalamamıştı. Geleceği merak konusu olan Hollandalı yıldız için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Taraftarlar gelen son dakika bilgisi ise heyecana boğulacak. c Süper Lig devine transfer oluyor. İşte heyecanlandıran haberin tüm detayları...

Süper Lig devi Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, aradığı golcüyü sonunda buldu. Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor bonservisi elinde bulunan Mephis Depay ile anlaşmaya vardı.

Bordo-mavililerin, 30 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerinde bir pürüz kalmadığı ve 3 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaştığı kaydedildi.

Memphis Depay'ın Trabzonspor'a transferi konusunda çıkan haberin detaylarında, golcü oyuncunun şehre geleceği tarihte açıklandı. Buna göre; Memphis Depay, 6 Eylül’de öğle saatlerinden sonra Trabzon'a inerek sağlık kontrollerinden geçecek.

Memphis Depay geride kalan sezon sezonda İspanyol devi Atletico Madrid ile tüm kulvarlarda 31 resmi maçta 1205 dakika süre bulmuştu. 1.78'lik golcü, bu sürelerde 9 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başarmıştı.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın