SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray cehennemi yaşayacak

Galatasaray cehennemi yaşayacak

16 Eylül 2015 Çarşamba - 09:18




Mustafa Yumlu, Kayserispor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtmasalar da lazım olan üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.





Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, Kayserispor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtmasalar da lazım olan üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Mustafa, bu galibiyetin Galatasaray maçı öncesi kendilerine moral verdiğini söyleyerek, “İnşallah taraftarlarımızın desteği ile sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçını kazanacağız. Avni Aker’in eski günlerdeki gibi rakiplerimiz için cehennem olmasını istiyorum” diyerek Galatasaray’a gözdağı verdi. Mustafa, Douglas’ın gelişiyle savunmada yaşanan rotasyonla alakalı, “Yedek de kalabilirim, oynayabilirim de. Douglas iyi oyuncu ama Aykut da iyi oyuncu. Önemli olan bu takımın başarısı ve kimin oynayıp oynamayacağı hocamızın takdiridir” diye konuştu. Öte yandan Mustafa, 4 maçta 10 puanın iyi olduğunu da vurgulayarak, “Bazıları şaşırabilir. Biz Trabzonspor'uz. Her maça tek tek bakıyoruz. Şampiyonluk konuşmak için erken. Önümüzde uzun bir maraton var” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap