SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ı devirme planı

Galatasaray'ı devirme planı

17 Eylül 2015 Perşembe - 09:27




Bordo-Mavililer hafta sonu sahasında oynayacağı Galatasaray maçına bilenirken, Teknik Direktör Şota Arveladze, yeni bir taktik üzerinde çalışıyor.





Trabzonspor’da Galatasaray’ı imha planı hazırlanıyor. Bir günlük iznin ardından dün akşam zorlu maçın hazırlıklarına start veren Bordo-Mavililer’de futbolcuların neşesi üst seviyede olurken, Teknik Direktör Şota Arveladze rehavet uyarısı yaptı. Şota, “İşimiz her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Biz kazandıkça rakiplerimiz bize özel hazırlanıyor. Bunun için dikkatli olmalıyız” diyor. Öte yandan Galatasaray’ın bu sezonki maçlarını mercek altına alan Şota’nın Sarı-Kırmızılı takıma karşı özel hazırlık içinde olduğu belirtildi. Gürcü teknik adamın hücum oyuncularına fırsat buldukça şut çekmelerini söylediği öğrenilirken, son iki maçta skora direkt katkı yapan Cardozo ve Marin’e de 11’de yer açmayı planladığı ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap