SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu FK'ye şok: Hükmen mağlubiyet isteniyor

Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu FK'ye şok: Hükmen mağlubiyet isteniyor

12 Şubat 2022 Cumartesi - 16:21




TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın saat 13.00’te oynanması planlanan Niğde Anadolu FK-Adıyaman FK maçı öncesinde konuk takım zemini görünce isyan etti. TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan Niğde Anadolu FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Adıyaman FK, stadın zeminini görünce tam anlamıyla isyan etti. Aynı zamanda Galatasaray ’ın pilot takımı olan Niğde Anadolu FK’nın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediği ifade edilirken, ev sahibi ekibin





TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan Niğde Anadolu FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Adıyaman FK, stadın zeminini görünce tam anlamıyla isyan etti. Aynı zamanda Galatasaray ’ın pilot takımı olan Niğde Anadolu FK’nın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediği ifade edilirken, ev sahibi ekibin hükmen mağlup olması için federasyona başvuruda bulunuldu.

 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap