SON DAKİKA



Haber > Spor > Garantiye alacağız

Garantiye alacağız

02 Mayıs 2014 Cuma - 11:23




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligde kalmayı garantilemek için iç sahadaki Sivas maçını kazanacaklarını söyledi.





Süper Lig’e tutunmak için mücadele eden Çaykur Rizespor, avantajlı pozisyonunu son üç haftada korumakta kararlı. Bu hafta sonu Sivasspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Mavili ekipte Teknik Direktör Uğur Tütüneker, son haftalarda aldıkları puanlarla ligde kalma yarışında avantajlı konuma geldiklerini belirtti. Sivasspor'un son haftalarda ligin en iyi oynayan takımlarından olduğunu ifade eden Tütüneker, "İşimiz hiç kolay değil. Sivasspor maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde 40 puanın yeterli olacağını söylemiştik. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu Sivasspor ile başarmak istiyoruz" diye konuştu. Takımında sakat oyuncular bulunduğunu bildiren Tütüneker, şu açıklamayı yaptı: "Sakatlıktan dolayı yeni dönen oyuncular da tam olarak hazır değiller. Ligde kalmayı garantiledikten sonra, sakatlıkları ve şanssızlıkları nedeniyle forma giyemeyen arkadaşlara elbette görev vereceğiz. İyi giden bir takım var. Rekabet sezon başının işi. Kalan üç maçta değerlendirmeler yapacağız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap