SON DAKİKA



Haber > Spor > Geçti artık o günler!

Geçti artık o günler!

17 Temmuz 2016 Pazar - 15:37




Yaşanan darbe teşebbüsünün ardından Beşiktaşlı Tolga Zengin, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.





15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle yaşanan olaylar, herkesi şoke ederken, sosyal medya üzerinden de konuyla ilgili binlerce yorum geldi.

Twitter ve Instagram hesaplarından düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, hep birlikte "Darbeye hayır!" dediler. Yaşanan olaylar dünya basınında da büyük yankı uyandırırken, Beşiktaş Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin de, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

"TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ ANLAYAMAZSINIZ!"

Zengin, Instagram hesabı üzerinden, Boğaz Köprüsü'nün bir fotoğrafını paylaşarak altına ise uzunca bir yazı düştü. Tolga Zengin'in, yazdığı yazıda yer alan ifadeler şu şekilde:

"Geçti o günler... Türk Milletinin gücünü, aklını, ferasetini dışarıdan anlayamazsınız! Biz demokrasinin de yanındayız, polisimizin de, askerimizin de, komutanlarımızın da. Milli olan her şeyin millet olarak arkasındayız. Ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşürüz ama Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu kutsal vatan toprağımızı kimseyle bölüşmeyiz. Türkiye üzerinde plan yapanlar, uygulayabileceğini zannedenler bilsin ki, geçti o günler! Ve unutmadan tek suçu aldığı emri uygulamak olan ve hiçbir şeyden haberi olmayan olayları öğrendiği zaman da herşeyin farkına varıp silahını bırakan ana kuzusu Mehmetçiklerimizi linç etmeye çalışan ve bunu utanmadan Allahu Ekber nidalarıyla yapanların da bu alçakça saldırıyı düzenleyen vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap