SON DAKİKA



Haber > Spor > GEELCEK İÇİN SPOR ŞART!

GEELCEK İÇİN SPOR ŞART!

28 Şubat 2018 Çarşamba - 10:48




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Spor sağlıklı nesillerin yetişmesine önayak oluyor. Bu anlamda herkes spor faaliyetlerini önemsemeli” de





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Futbol Antrenörlüğü Derneği Trabzon Şubesi'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu ve antrenörlerle bir süre sohbet eden Başkan Genç, sporun Trabzon'da çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak için en önemli araç olduğunu söyledi.

Başkan Genç, "Trabzon bir spor şehri. Futbolun yanı sıra bir çok branşta ilimizden pek çok şampiyon sporcu çıktı. Spor altyapısı olarak da güçlü bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Elimizden geldiği kadar bunlara katkı yapmaya destek olmaya çalışıyoruz. Hem amatör spor kulüplerimize hem de bireysel sporculara destek oluyoruz” dedi.

Sporun gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya yaradığını belirten Genç, “Spor sağlıklı nesillerin yetişmesine önayak oluyor. Çocuklarımız boş zamanlarını internet kafe ya da bilgisayar oyunları gibi zararlı etkinliklerle geçireceğine spor faaliyetlerine katılsınlar. Bu anlamda herkes spor faaliyetlerini önemsemeli diye düşünüyorum." dedi.

Amatörler desteklenmeli

TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, Trabzon'da sporun sadece futbol olarak düşünülmemesi gerektiğini söyledi. Tekelioğlu, "Sporun bütün dallarına önem verilmeli. Spor sadece sağlıklı bir bünyeye kavuşmak için değil sosyalleşmek için de gerekli bir araçtır. Şehrimiz daima futbol anılan bir şehir olsa da değişik branşlarda birçok şampiyon sporcu çıkarıyoruz. Bu bizim için gurur ve onur vesiledir. Bu nedenle amatör spor kulüplerinin her anlamda, maddi ve manevi olarak desteklenmesi çok önemli” dedi.


RESİM ALTI:

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ve TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu yapılan görüşmelerin ardından ASKF Sahası’nda film çekiminde bulunan Cudibey Ortaokulu’nu ziyaret ederek gençlerle bir süre sohbet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap