SON DAKİKA



Haber > Spor > Geleceğimizi sokağa mı atacaksınız?

Geleceğimizi sokağa mı atacaksınız?

13 Ocak 2014 Pazartesi - 09:20




Trabzon’da Boztepe Mahallesi sakinleri ayaklandı. Mahallenin tek sahasının otel yapımı için yıkılacak olması yöre sakinlerini ayağa kaldırdı.





Dün sahada toplanan bir grup vatandaş, pankartlarla tepki göstererek yetkililere seslendi. Kısa süre sahada kalarak tepki gösteren mahalle sakinleri, yaptıkları yazılı açıklamada, Boztepe’nin tek sahası olduğunu ve bu sahanın yıkılması durumunda gençlerin geleceğinin sokağa atılacağını ifade ettiler. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Boztepe Mahallesi’ndeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, sağlıklı ortamlarda spor yaptırmak için özverili bir şekilde, hiçbir maddi karşılık beklemeden uğraş veriyoruz. 30 yıldır futbol sahamızda Çukurçayır Beldespor, Necmiatispor ve Boztepespor’umuzun yanı sıra mahalle halkı da spor ve yürüyüş yapmaktadır. Futbol sahamız yok edilerek değil ilave spor alanları yapılarak gençliğe fayda sağlanmalı. Sahamızın otele satılması bizleri son derece üzmüştür. Bu üç kulübümüzü sokağa mı atacaklar? Bu gençlere nerede spor yaptıracağız? Belediye başkanımızdan bu satıştan hemen vazgeçmesini bekliyoruz. TV programında sorulan soruya ‘Bu kulüpler Akyazı’ya gitsin, orada idman yapsın’ cevabını vermesinden son derece üzüntü duyduk.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap