SON DAKİKA



Haber > Spor > Gelecek sene için karar verildi

Gelecek sene için karar verildi

18 Mart 2016 Cuma - 14:06




Trabzonspor'da gelecek sene için yönetim kurulu toplantısında adı öne çıkan isimler Armin Veh ile Walter Mazzari oldu.





Erteleme maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da alınan skor camiada üzüntü yarattı. Karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Avni Aker Stadı'nda kurmaylarıyla durum değerlendirmesinde bulunurken, yönetiminden Hami Mandıralı'ya güvenoyu çıktı. Toplantıda sezon sonuna kadar Mandıralı'yla devam kararı alındı. Fakat gelecek sezon için takımın yeni bir teknik adama emanet edilmesi kararlaştırıldı. Alınan karar çerçevesinde bordo-mavili yönetim menajerlerin gündeme getirdiği bazı isimlerle görüşme kararı aldı.

VEH VE MAZZARI İLE GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Yönetim kurulu toplantısında öne çıkan isimlerse Armin Veh ile Walter Mazzari oldu. Başkan Muharrem Usta'nın İtalya'da görüştüğü Mazzari ile son dönemde adı menajerler tarafından gündeme getirilen Veh ile temas kurulması kararı alındı. Mazzari ile yapılan önceki görüşmelerden sonuç alınamamış ve sezon sonunda yeniden bir araya gelinmesi kararlaştırılmıştı. Veh ile de gelecek sezonun planlaması üzerinden bir görüşme yapılacak ve kendisine istekleri sorulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap