SON DAKİKA



Haber > Spor > Genel Kurul'dan sahneler

Genel Kurul'dan sahneler

07 Aralık 2015 Pazartesi - 10:04








2015 Aralık Genel Kurulu bir gün önceden Hacıosmanoğlu yönetiminin ibrasından sonra sükunetle başladı. Üç liderin de salonda birlikte basına verdikleri yakın ve samimi pozlar, salonda muhtemel gerginliğin ortadan kalkmasını sağlamıştır. Genel Kurul’a katılım belki de Trabzonspor tarihinde nadir bir kalabalık iştiraki ile oldu. Bu da Trabzonspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağı, bu kulübün gerçek sahibinin taraftar olduğu anlamını taşıyordu. Türkiye’nin her tarafında ne kadar Trabzonspor sempatizanı ve üyesi var ise, sanki bu Genel Kurul’da Hayri Gür Spor Salonu’nda hazır bulunmuşlardı.

Bu Genel Kurul’da toplam 7 bin 395 delege oy kullandı. Saat 17:30’dan sonra oy kullanım işlemi sona erdi ve sandıklar açılmaya başlandı. İştirak enteresandı. Sadece Türkiye hudutları dahilinde değil, yurtdışından bile bir sürü taraftarın sırf kulübe sahip çıkıp, oy kullanmak için Trabzon’a gelmiş olmaları da ayrı bir enteresan görüntü idi. Diğer bir deyimle bunun anlamı: “Trabzon ve Trabzonsporlular bu en kritik ve sıkışık zamanda takımlarına kulüplerine sahip çıktıklarını gösterdiler”.

Salondan sayım öncesi birkaç fotoğraf açmak istersek; Divan Kurulu, Genel Kurul oylamasında üyelerin ifadesine göre maalesef sınıfta kaldı. Zira organizasyonun son derece kötü olduğu, salonu dolduran insanların rahatsızlığı ve oy kullanım esnasındaki kargaşadan dolayı kötü olduğu ifade edildi. Oylamanın uzaması da bu organizasyon bozukluğuna bağlandı. Eğer daha düzenli ve düzgün bir organizasyon kurulabilseydi, seçim ve oylama daha kısa zamanda bitebilirdi. Salon dışında üyelerin arabalarının parka sığmadığı, tüm yolların dolduğu ve önemli ölçüde sıkışıklığın yaşandığı gözlendi.

Bu meyanda Genel Kurul’un bu kadar kalabalık olması belki bazı sorunları peşinden getirmiş olabilse de, uzaktan gelen ve birbirlerini uzun zaman görememiş hemşehrilerin birbiri ile kucaklaşmalarını görmek, fevkalade sevindirici manzaralar oluşturdu. Trabzonspor Genel Kurulu’nun bir faydası da; insanlar iki yılda bir de olsa kucaklaşıp, birbirleri ile tekrar hasret giderdiler. Şehirde ise ayrı bir hareketlenmenin de gözlemlenmiş olması ayrı bir güzellikti. Saat 18:00 sularında sandıklar teker teker açılıp, oyların sayımına başlandı. Açılan ilk sandıklarda Celil Hekimoğlu listesinin başlarda gittiği gözlemlendi. Tüm sonuçların ilan edilmesiyle Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu’nun bir adım önünde seçimi göğüsleyerek Trabzonspor’un yeni başkanı oldu. Usta’ya yeni dönemde başarı diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap