SON DAKİKA



Haber > Spor > "Gidebildiğimiz yere kadar"

"Gidebildiğimiz yere kadar"

03 Mart 2013 Pazar - 16:55




Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup etmesinin ardından sahasında Şanlıurfaspor’da mağlup eden 1461 Trabzon PTT 1. Lig’de şampiy





Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Şanlıurfaspor karşısında zor bir müsabaka geçirdiklerini belirterek, “Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla maç oynadıktan sonra Şanlı Urfaspor maçın zor geçeceğini ve rakibimizin de alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceğini düşündüğümüz bir maçtı ve nitekim de öyle oldu. 41 puana ulaşmamız yukarıyla olan bağlantımızı koparmamış olmamız bizim açımızdan çok önemliydi. Her güçlü bir maçın ardından oynanan maçın çok zor geçeceği anlayışı ülkemizde vardır. Bizde bu anlayışı biraz bozduğumuz için de önemli bir maçtı. 41 puana ulaşmak ve hedeflerimizi sürdürmek bu maçtan sonra en büyük kazançlarımız oldu” dedi. PTT 1. Ligde gidebildikleri yere kadar gideceklerini belirten Akçay sözlerini şöyle tamamladı: "G“Gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek ve şampiyon olmayı çok istiyoruz. Şampiyon olabilirsek bu çocuğu kundaklanmış ve etrafı sarılmış bir şekilde TFF ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kucağına bırakmak istiyoruz. Çocuğun geleceği ile ilgili kararı onlar verecekler. Şampiyonluğu elde edebilirsek ve toplumumuza böyle bir sevinç yaşatabilirsek kendi adımıza mutlu olacağız. Bütün gayretimiz bu yöndedir” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap