SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > 3 BÜYEKTEN BİRİSİ GELSİN!

3 BÜYEKTEN BİRİSİ GELSİN!

19 Ocak 2018 Cuma - 10:44




Kimseden çekinmediklerini ifade eden Giresunspor Kulüp Başkanı Bozbağ, “Başakşehir’e yaptığımız tarifeyi diğer büyüklere de yapmak istiyoruz” dedi.





ÇOK MUTLUYUZ  

Akın Çorap Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, dün bir basın toplantısı düzenleyerek yeşil beyazlı camiada yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. “Şehitlerimiz var, öncelikle hem ulusumuzun, hem şehit ailelerimizin, hem de hepimizin başı sağolsun. Rabbim bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın” diyerek sözlerine başlayan Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupası’nda Medipol Başakşehir’i eleyip çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

KOLAY OLMADI

“Böyle başarılardan sonra böyle toplanmak bu güzel şehrin mutluluğunu görmek şahsımı ve yönetim kurulumu mutlu ediyor” diyen Bozbağ, “Buralara çok uzun süreçten geldik. Hızla yükselen, herkesin kabullendiği bir Giresunspor gerçeği var. Bunları başarmak, bu seviyelere gelmek hiç kolay olmadı. 7 Süper Lig takımı arasında tek 1. Lig takımı olmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çeyrek finalde 3 büyüklerden birini istiyorum. Başakşehir’e yaptığımız tarifeyi diğer büyüklere de yapmak istiyoruz” dedi.

Şampiyonluk turu atmak istiyoruz


Bozbağ, “Bizim asıl hedefimiz lig. 17 tane çok zorlu maç oynayacağız. El birliğiyle mayıs ayına girmemiz lazım. Mutlu sona ulaşmak için var gücümüzle çalışmamız lazım. Mayıs ayında da bu sevinçlerin hep beraber daha büyüğünü yaşamayı Allah inşallah bu camiaya nasip eder. Biz bu armayı yükseltmeye, yüceltmeye devam edeceğiz. Giresun’un buna çok ihtiyacı var. Karşınızdaki rakip Süper Lig lideri, belki bir futbolcusu Giresunspor’un bütçesine eş değer. Adebayorlar, Emreler, Gökhan İnler’ler, Kerim Frei’ler. Biz çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bunlar bazen eleştirildi ama biz yolumuza devam ederken aile ortamı oluşturacak, heyecanını kaybetmeyecek isimlerle yola devam etme kararı aldık. Ayrılanlara teşekkür ediyorum. Onları unutmayacağız. İçlerinde şampiyonluk yaşadığımız oyuncular var. Ve biz buralara hep beraber geldik. Görevi Giresunspor’da tamamlandığına inandığımız arkadaşlarla yollarımızı ayırdık. Ve yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 Canikli’nin rolü büyük

Bozbağ, “Giresunspor hızla Türkiye’nin gündemine oturmaya devam ediyor. Bu bundan sonrada devam edecek hem de her anlamda. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunlar çok göze batmıyor ama çok kapsamlı bir çalışma var Giresunspor’un başarısının ardında. En büyük projemiz benzin istasyonunda düğmeye basıldı. Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ile bu konuyu görüştük. Hiçbir şekilde siyaset yapmadan bir şey söylemek istiyorum. Ben şahsım, camiam ve Giresun adına Sayın Bakanımıza öncelikle Giresunspor’a verdiği sonsuz destekler, Giresunspor’un bu noktaya gelmesi için sarf ettiği çaba nedeniyle sonsuz teşekkür ediyorum. Giresunspor’un buralara gelmesinde Sayın Bakanımızın büyük emekleri var. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Tek hedefimiz 41 yıllık hayali bitirmek

Bozbağ, “Ben bu makamı temsil ediyorum. Bu çok onurlu bir görev... Bizim tek hayalimiz 41 yıllık hayalin peşinden koşmak. Bu kimilerine ağır gelebilir ama artık tek hedef kaldı. 41 yıldır kimsenin başaramadığı hayalin peşinden koşmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Kimsenin bundan endişesi olmasın. Herkes maç kazanıldığında mutlu bir şekilde evine gidiyor biz kulübe gidiyoruz. Yenilince herkes baltaları çıkartıyor, biz yine kulübe gidiyoruz. Bizim kızma, darılma lüksümüz yok. Çünkü başka Giresunspor yok. Hoşgörü ve saygıyla, haddimizi bilerek devam edeceğiz. Bu memleketin sevgiye, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Şehrini seviyorsan, bu işi yaparken kafanda başka düşünce yoksa bunlara katlanacaksın. Bizim gecemiz, gündüzümüz yok. 41 yıllık hayalin peşinde aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Dalle’nin yolu açık

Bozbağ, “Dale’yi ben seyrettim ve aldım. Teknik heyette olur verdi. Fransa 1. Ligi’nden Giresun’a ilk defa çok önemli bir oyuncu getirdik. Çok uyum sağlamamış olabilir. Çok katkı da sağlamamış olabilir ama biz Dale’ye hiç farklı bakmadık. Ama Dale’nin unuttuğu bir şey var. Kimsenin Giresunspor üzerinden yapacağı farklı bir manipülasyona izin veremem. Maça 3 gün kala, ‘ben Giresun’da çok kötü olaylar yaşadım, ben Giresun’a gelmek istemiyorum, Giresunspor’da oynamak istemiyorum’ dedi. Ne olacak korkacak mıyız? Asla… Sinan’ı da koyarız, Fatih Atik’i de koyarız oynar. Çünkü biz inanmışız. Bu inanmış çocuklarla takviyeler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Dale ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Türkiye’de Giresunspor’dan başka bir kulübe giderse ciddi bir para cezası var. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Büyüklüğümüz tartışılmaz

Bozbağ, “Rakiplerimizin kim olduğunu bütçelerini herkes görüyor. Bende görüyorum. Ama ne diyoruz hiçbir şekilde mücadeleden kaçmak yok, bu bizim tarihimizde şehir olarak da yok. Bu şehir çok önemli başarıla imza attı. Bundan sonrada atmaya devam edecek. Giresunspor yükselmeye, ayakları üzerinde sağlam durmaya devam edecek. Başka bir Giresun, başka bir Giresunspor yok çünkü. Giresunspor’un büyüklüğü bu memlekette tartışılmaz. Bu memleket Giresunspor mevzu bahis olduğunda her zaman gereğini yapmıştır, bundan sonrada yapacaktır” dedi.

 İstanbul bizim için deplasman değil


Medipol Başakşehir maçında Giresunspor’u yalnız bırakmayan yeşil beyazlı taraftarlara ayrı bir parantez açarak teşekkür eden Bozbağ, “İstanbul’daki taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İstanbul’un Giresunspor için deplasman olmadığını bize yine yaşattılar. Gerçekten çok büyük gurur duyduk. Giresun seyircisi birlik beraberlik içinde olursa bizimle kimse uğraşamaz. Ümidi olmayan, hedefi olmayan insanın yaşamında hiçbir şeyi olmaz. Sonuna kadar taraftarlarımızla omuz omuza hedefi kovalayacağız” dedi.

3 takviye daha yapacağız

Ara transferde kadroya üç takviye daha yapacaklarını ifade eden Bozbağ, “Her gece 3’e 4’e kadar transfer çalışmaları yapıyoruz. İsveç’in Östersund takımında Alhaji Gero diye çok ünlü bir santrafor var. Uzun süre uğraştık Gero’yu transfer etmek için ama maalesef UEFA Avrupa Ligi’nde Arsenal maçı olduğu için futbolcu gelmek istemedi. Kimse merak etmesin. Giresunspor bir Türk, bir yabancı santrafor, bir tanede hem sağbek hem sağ kenar oynayan oyuncu alacak. Çalışmalarımız sürüyor. Boluspor maçına yetişir yetişemez bilemem ama Adanaspor maçından önce bu üç transferden ikisi Giresun’da olacak” dedi.

Çok güzel ağırlandık

Bozbağ, “Bir teşekkürde Başakşehir başkanına ve yönetimine ediyorum. Maç öncesi, maç sonrası çok yardımcı oldular. Bizi çok iyi ağırladılar. Başkan Göksel Gümüşdağ olmak üzere Sayın Abdullah Avcı’ya da çok teşekkür ediyorum” dedi.


Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap