SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Çotanakların keyfi yerinde!

Çotanakların keyfi yerinde!

04 Mart 2018 Pazar - 12:25




Gazişehir Gaziantep karşısında alınan üç puan Yeşil-Beyazlıların morallerini düzeltti.





Gazişehir Gaziantep’i farklı mağlup ederek 7 maç sonra kazanmayı başaran Akın Çorap Giresunspor’da yüzler gülerken Teknik Direktör Metin Diyadin, Almeida ve Ahmed Abed’in iyi bir futbol sergilediğini ifade etti. Diyadin, “3-4 günlük zaman diliminde hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak düşüş oldu. Almeida’nın ve Ahmed’in iyi oynaması bizim adımıza çok olumlu oldu” dedi.

Sezon başında Giresunspor’a gelirken kendi evine gelir gibi geldiğini kaydeden Diyadin, “Sezon başı ben buraya gelirken kendi evime gelir gibi geldim. Allah’a şükür iyi şeylerde yaptık ama zaman zaman oyun olarak olmasa da sonuç olarak iyi sonuçlar alamadık. Hayatta hiçbir kazanç manevi değerleri terk etmeye değmez. Bu doğrultuda görevi tekrar kabul edip geldim” ifadelerini kullandı.

Ahmed Abed göz doldurdu

İsrail’in Ironi Kiryat Shmona takımından Ahmed Abed Gazişehir Gaziantep maçındaki, perfomansıyla göz doldurdu. Her iki kanatta da oynayabilen Ahmad Abed, 7.  dakikada sağ içte yatarak rakibinden topu kaptıktan sonra cezaalanına ortaladı. Kaleciden seken topu Korkishko sol ayağıyla filelerle buluşturarak Giresunspor ilk golünün asistini yapmış oldu. 69.  dakikada Ahmed yine sahnede idi. Ahmed’ın ortaladığı meşin yuvarlağa Fatih Atik dokundu ve golü attı.

ALMEİDA siftah yaptı


Giresunspor’un Brezilya’dan transfer ettiği forvet Henrique Almedia Yeşil Beyazlı forma altında siftah yaptı. 17.  dakikada Caner’in orta alandan savunmanın arkasına sarkıttığı pası çok iyi değerlendiren Henrique, meşin yuvarlağı kalecinin üzerinden ağlara yollayarak Giresunspor forması altında ilk golünü kaydetmiş oldu. Teknik Direktör Metin Diyadin’in ilk 11’de görev verdiği golcü oyuncu 90’ncı dakikada yerini Batuhan’a bıraktı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap