SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUN’DA BİR İLK DAHA!

GİRESUN’DA BİR İLK DAHA!

23 Mayıs 2018 Çarşamba - 08:39




Çotanakların teknik patronu Diyadin, Yeşil-Beyazlılarda geçmiş sezonların aksine yeni sezon öncesi yapılacak transferlerde tam yetkili kişi oldu.





Spor Toto 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’da, uzun yıllar sonra 2018-2019 sezonu öncesi önemli ilkler yaşanıyor. Yeşil-Beyazlılarda geçmiş sezonların aksine yeni sezon öncesi yapılacak transferlerde teknik direktör Metin Diyadin belirleyici rol üstlendi. Lig biter bitmez Giresunspor’u şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Metin hoca, önceliğini yabancı oyuncu transferlerine verdi. Tecrübeli teknik adam kısa bir süre önce yurt dışında takip ettiği ve alınmasını istediği oyuncuların listesini yönetime sundu.

İç transferde takımda kalmasını ve gönderilmesini istediği oyuncuları da yönetime ileten başarılı teknik adam, dış transfer listesini de büyük oranda şekillendirdi. Diyadin’in, yarışmacı ruhlu, uzun lig maratonunda şampiyonluğu kovalayacak, Yeşil-Beyazlı taraftarların beklentilerine cevap verecek, alternatifli bir kadro kurmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. Akın Çorap Giresunspor yönetiminin de Teknik Direktör Metin Diyadin’e transfer konusunda tam yetki verdiği ifade edildi.

Çotanakların sabır taşı çatladı!

Geçen sezonu büyük hayal kırıklığı ile kapatan Akın Çorap Giresunspor taraftarları, yeni sezonda aynı akıbeti yaşamak istemiyor. Takımlarından tek beklentisi 41 yıllık özlemin artık son bulması olan Çotanaklar, yeni sezon öncesi bu özleme son verecek bir kadro oluşturulması için şimdiden sabırsızlanıyor.

Yönetime büyük görev düşüyor


Akın Çorap Giresunspor geçen sezon yarım bıraktığı işi bu sezon tamamlamak istiyor. Yeni sezonda Giresun halkının Süper Lig özlemini dindirmek isteyen Yeşil Beyazlılar, bütün planlarını bu hedef doğrultusunda şekillendiriyor. Yeşil-Beyazlı camiada Giresunspor yönetiminden şehri şampiyonluk havasına sokacak bir kadro oluşturmasını bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap