SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor 3’te 3 peşinde!

Giresunspor 3’te 3 peşinde!

15 Kasım 2017 Çarşamba - 13:46




Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Ayvaz, Altınordu ile İzmir’de oynayacakları maçtan Giresunspor’a yakışır bir futbol ve 3 puanla dönerek 3’te 3 yapma





TFF 1. Lig’de emin adımlarla zirve mücadelesini sürdüren Akın Çorap Giresunspor’da, bütün gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Altınordu maçına çevrildi.

Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Ayvaz, tek hedeflerinin İzmir’den 3 puanla dönmek olduğunu söyledi. Takımda moral motivasyonun üst seviyede olduğunun altını çizen Ayvaz, “Son iki maçımızda elde ettiğimiz galibiyetlerle güzel bir hava yakaladık. Bu güzel havayı Altınordu engelini de kayıpsız geçerek devam ettirmek niyetindeyiz” dedi.

Adana Demirspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında ortaya koydukları olumlu futbolu İzmir’de de sürdürüp 3 puana uzanmak istediklerinin altını çizen Ayvaz, “Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bütün maçlarımızda da kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. İzmir’de de öyle olacak. Giresunspor’a yakışır bir futbolla sahadan 3 puanla ayrılmak için maçın başından sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.

Dimitriadis çok mutlu

Giresunspor orta sahasının dinamosu Panajotis Dimitriadis, yeşil beyazlı camianın kendilerinden beklentilerini çok iyi bildiklerini söyledi. Giresun’da olmaktan Giresunspor'da forma giymekten son derece mutlu olduğunu kaydeden başarılı futbolcu, “Giresun'da kendimi evimde gibi hissediyorum. Taraftarlarımızın ilgisi çok güzel. Sokakta, caddede yürürken herkes fotoğraf çektirip, bize destek veriyor. Giresunspor'un bir parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu takımın başarılı olması için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Camiamızın bizden beklentilerini biliyoruz. Tek hedefimiz Süper Lig ve bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. Dimitriadis, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Altınordu maçını kazanarak hedefe giden yolda önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek istediklerini sözlerine ekledi.


Cuma gidilecek Pazar dönülecek

Giresunspor’un İzmir programı belli oldu. Yeşil Beyazlılar, Altınordu maçı için Cuma akşamı saat 17.05’te Trabzon Havalimanı’ndan İzmir’e uçacaklar. Hilton Oteli’nde kampa girecek olan Çotanaklar, Pazar günü saat 15.30’da başlayacak maçın ardından saat 20.00’da İzmir’den İstanbul Atatürk Havalimanı aktarmalı olarak Ordu-Giresun Havalimanı’na dönüş yapacaklar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap