SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR TARİH YAZIYOR!

GİRESUNSPOR TARİH YAZIYOR!

17 Ocak 2018 Çarşamba - 19:04




Yeşil-Beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’un Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’i de kupanın dışına iterek çeyrek finale yükseldi.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam ediyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Yeşil-Beyazlılar dün konuk olduğu Medipol Başakşehir karşısında sahadan 2-1’lik skorla mağlup alrılmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nda adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Giresun’daki ilk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Akın Çorap Giresunspor ikinci maçtan mağlubiyetle ayrılmasına rağmen mutlu sona ulaşmayı başardı. Bir önceki turda Aytemiz Alanyaspor’u deviren Yeşil-Beyazlılar Son 16 Tur’unda da Süper Lig’in liderini kupanın dışına iterek büyük bir mutluluk yaşadı.

HAKEMLER: Suat Arslanboğa *, Mehmet Kısal **, İbrahim Bozbey **
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert Günok **, Caiçara *, Attamah **, Epureanu *(Dk. 74 Mevlüt *), Clichy *, İrfan *(Dk. 61 Emre *), Visça **, Mossoro *(Dk. 61 Napoleoni *), Gökhan İnler *, Kerim Frei *, Adebayor ***
GİRESUNSPOR: Ahmet Şahin ***, Caner **, Aykut Demir ***, Çağlar ***, Abdülkerim ***, Dimitriadis **, Dialiba ***(Dk. 90+2 Hüsamettin ?), Recep ***(Dk. 83 Fatih ?) Sinan **, Dodo ***, Korkishko ** (Dk. 69 Mert *)
GOLLER: Dk. 12 Adebayor, Dk. 78 Attamah (Başakşehir), Dk. 25 Aykut (Giresunspor)
KIRMIZI KART: Dk. 34 Kerim Frei (Başakşehir)

Yeniler şans buldu

Akın Çorap Giresunspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı iki isim dünkü Medipol Başakşehir mücadelesinde ilk 11’de şans buldu. Kaleci Ahmet Şahin ile stope Abdülkerim Bardakçı takımdaki yerlerini alırken Muhammet Reis ise maç kadrosuna alınmadı.


Junior Dale bedelini ödeyecek

Akın Çorap Giresunspor’da Junior Dale krizinde önemli gelişme yaşandı. Yeşil-Beyazlı yönetim Giresunspor’da oynamak istemediğini ileten Fransız golcü ile yolların ayrılmasına karar verdi. Çotanaklar ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Dale ile sözleşmenin feshi konusunda yapılan pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi. Yönetim belirlediği bir ücret karşılığında Dale’nin takımdan ayrılmasına izin vereceği bilgisine ulaşıldı.

İki golcü alınacak

Ara transferde kadrosunu Ahmet Şahin, Muhammet Reis ve Abdülkerim Bardakçı ile güçlendiren Akın Giresunspor’da santrafor transferine hız verildi. Dale’nin takımdan ayrılacak olması nedeniyle Yeşil-Beyazlı idarecilerin takıma iki golcü birden alacakları öğrenildi. Bu konuda görüşmelerini sürdüren Çotanakların, forvet sorununu Boluspor maçına kadar çözmeyi planladıkları ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap