SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da forvet arayişi

Giresunspor’da forvet arayişi

29 Aralık 2017 Cuma - 21:32




Yeşil-Beyazlılar, Vedat Muriqi, Ergin Keleş, Eren Tozlu ve Mickael Pote’den birini kadrosuna katmayı planlıyor.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor ikinci yarı öncesinde yoğun bir dönem geçiriyor. İlk yarının tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarını devam ettiren Yeşil-Beyazlılar belirlediği eksik bölgelere takviye yapma girişimlerine hız verdiği öğrenildi.

Forvet hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Çotanakların 4 isim üzerinde durduğu ifade edildi. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Bozbağ, “Forvet hattına Vedat Muriqi, Ergin Keleş, Eren Tozlu ve Mickael Pote’den birini alacağız. Önceliğimiz bu isimler ama farklı alternatifleri de değerlendirebiliriz” dedi.

Kale sağlama alınacak

İkinci yarı öncesinde kalesini sağlama almak için çalışmalarını devam ettiren Akın Çorap Giresunspor’da gözler iki isme çevrildi. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Musatfa Bozbağ, iki isimle görüşmeler yaptıklarını belirterek, “Kaleci konusunda Sivasspor’dan Ali Şaşal Vural ve Kardemir Karabükspor’dan Ahmet Şahin ile görüşüyoruz. Önümüzdeki günler bu mevkiye takviye yapacağız” diye konuştu.

Yolcular belli oldu


Akın Çorap Giresunspor ikinci yarı öncesinde üç isimle yollarını ayıracağı ifade edildi. Yeşil-Beyazlılarda kaleci Fevzi Elmas, Mertcan Aktaş ve Brenner ile yol ayrımına gideceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbağ, “İstenileni veremeyen arkadaşlarımız bizimle olmayacak” ifadelerini kullandı.

İmkanlarımızı zorlayacağız

Akın Çorap Giresunspor’da Mustafa Temel Bozbağ, “2017 yılı Giresunspor’un geçmiş yıllardan beri geçirdiği en iyi senelerden birisi oldu. İnşallah 2018’de Süper Lig özlemi de bitecek. İnşallah Rabbim nasip eder. Bu hedefe ulaşmak için imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap