SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUN’UN ACELESİ YOK

GİRESUN’UN ACELESİ YOK

16 Mayıs 2018 Çarşamba - 08:24




Çotanakların Başkanı Bozbağ, 2017-2018 sezonu planlaması konusunda henüz net bir yol haritası çizmediklerini ifade etti





2017-2018 sezonunda hedeflerinin uzağında tamamlayan Akın Çorap Giresunspor yeni sezonda acele etmeyecek. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeni sezon planlaması konusunda önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacaklarını belirtirken aceleye gerek olmadığını söyledi.

Bazı liglerin daha devam ettiğini belirten Başkan Bozbağ, “Şuan ortada bir şey yok. Birinci transfer dönemi 1 Haziran’da başlıyor. Acelemiz yok, zamanımız var. Bu sadece bizim için değil bütün takımlar için geçerli. Sonuçta oyuncuların kulüpleriyle olan sözleşmeleri bu ayın sonunda bitecek” dedi.

Gelecek günlerde hareketliliğin başlayacağını belirten Başkan Bozbağ, “Transfar dönemi başladıktan sonra hareketlilik yaşanabilir. Bizimde kafamızda belirlediğimiz bazı isimler var. Gerek iç transferde gerekse dış transferde gerekli adımları atacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılacak

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Ankara’da kontrolden geçti. Başkentte geniş kapsamlı bir doktor kontrolünden geçen Bozbağ, İstanbul’a geçerek burada toplantıya katılacağı belirtildi. Başkan Bozbağ, Perşembe günü şehre geri dönüş yapacak.


Hedefimiz yine Süper Lig olacak

Akın Çorap Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, gelecek sezonda zirveye oynayacak bir ekip kuracaklarını ifade etti. Yeşil-Beyazlı ekibin her zaman büyük hedefler peşinde koşacağını belirten Özkul, “Geride kalan sezon hedefin uzağında kalmamıza rağmen önümüzdeki günlerde oluşturmaya başlayacağımız kadromuz bizi Süper Lig’e taşıyacak isimlerden olacak. Önümüzdeki günlerde yol haritamızı çizeceğiz. Önümüzde zaman var. Oluşturacağımız bütçeye göre transfer planlaması yapacağız” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap