SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Hayallerimiz gerçek olacak!

Hayallerimiz gerçek olacak!

02 Kasım 2017 Perşembe - 15:10




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, Giresunspor’u destekleyen koca yürekli taraftarlara teşekkür etti ve Cumartesi günkü Erzurum maçı öncesi camiaya





TFF 1. Lig'de zirve mücadelesini sürdüren Akın Çorap Giresunspor’da, Kulüp Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Adana Demirspor deplasmanında takımın ortaya koyduğu güzel futbol ve kazanma arzusunun sonuca yansıdığına dikkat çekti. Yamak, “Takımımızın Adana’da sergilediği futboldan, istek ve arzusundan memnun kaldık. Takımımızın kazanma isteğinin sahaya yansıması sonucunda 3 puanı hanemize yazdırdık. Biz yolumuza devam ediyoruz. Süper Lig’e çıkma hayalimizi bu sene gerçekleştirmek istiyoruz. Takım olarak bunu başarabilecek güce sahip olduğumuza inanıyoruz” dedi.

Cumartesi günü sahalarında Erzurumspor ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesi yeşil beyazlı taraftarlara çok önemli bir mesaj yollayan Yamak, “Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile bu hafta sahamızda yine çok zorlu bir maçımız var. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın 12’nci adam olarak bize destek vermesini istiyoruz. Adana maçında binlerce kilometre yol gelerek sağanak yağmur altında Giresunspor’u destekleyen, sırılsıklam ıslanan o koca yürekli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güzel görüntüleri gören diğer taraftarlarımızın da cumartesi günü stadı doldurmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Çotanaklarda seri hesabı

Kazancıoğlu, “Süper Lige yükselme hedefimizden kopmama adına mutlaka Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yenmemiz gerekiyor” dedi

TFF 1. Ligin 11. haftasında 4 Kasım Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek Akın Çorap Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, hedeflerinin 3 puan alarak çıkışlarını sürdürmek olduğunu söyledi. Adana deplasmanında alınan 3 puanla ligde üst sıralardan kopmadıklarını vurgulayan Kazancıoğlu, yeni hedeflerinin Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı olduğunu aktardı. Zorlu maçı kazanmak istediklerini dile getiren Kazancıoğlu, "Süper Lige yükselme hedefimizden kopmama adına mutlaka Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yenmemiz gerekiyor. Bu maça oyuncularımız iyi hazırlanıp 90 dakika boyunca gereken performansı sahaya yansıtacak. Kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.


3 puan hesapları 

Giresunspor’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının hazırlıkları aralıksız sürüyor. Kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla cumartesi günkü zorlu doksan dakikaya bilenen Çotanaklarda, bütün planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Geçen hafta Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek 4 maçlık 3 puan özlemine son veren Yeşil Beyazlılar, Erzurum engelini de iç saha avantajı ve taraftar desteğiyle kayıpsız geçip, yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap