SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Özlemi bitirene kadar burdayım!

Özlemi bitirene kadar burdayım!

14 Şubat 2018 Çarşamba - 09:00




Bozbağ, “6 senenin 5 senesi pislik temizlemekle, hayali çekleri-senetleri, Giresunspor’a gelmeyen futbolcunun parasını ödemekle geçti. Bunu yaparken d





Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeşil-Beyazlı ekibin aldığı her başırısız sonuçtan sonra bazı kesimlerin ortaya çıktığını belirtirken kendilerine sert şekilde cevap verdi. Bozbağ, “Ben bu takımı 2012 Ağustos’ta aldığımda tek düşüncem vardı. Bu camiayı nasıl bir üst lige taşırızdı. Çünkü ben bile çocukluğumdan beri içinde olduğum bu camiada Süper Ligi sadece hayalimde biliyorum. Ama bir neslin Süper Ligi tatması için birilerinin mücadele vermesi gerekiyordu” dedi.

Giresunspor’u karalamaya çalışan bazı kesimlere çok sert mesajlar gönderen Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Bozbağ, “6 senenin 5 senesi pislik temizlemekle, hayali çekleri-senetleri, Giresunspor’a gelmeyen futbolcunun parasını ödemekle geçti. Bizim şerefimizle, namusumuzla çok şükür geldiğimiz noktada birileri unutuyor her halde Türkiye’nin nadir borçsuz kulüplerinden biri haline geldik. Ben Giresun’daki kurumlar içinde de tek borçsuz kurumun Giresunspor olduğunu düşünüyorum” dedi.

Türbülansa girdi çıkarmaya çalışıyoruz

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ “Bu takımı şampiyonluğa oynatacağım dediğim için hata etmişim herhalde” derken, “Giresun tarihinde çok uzun süredir görmediği futbolcular geldi buraya. Şimdi Türkiye’nin ilk 5’inde yer alan, kitleleri peşinden koşturan bir teknik adam takımın başında. Futbolcular türbülansa girdi çıkarmaya çalışıyoruz. Dostumuzun oğluna senet düzenleyip, idmana çıkmadan 500 milyar ödemiyoruz. Sahte çekler, sahte senetler düzenlemiyoruz. Giresunspor’u UEFA Lisansı için denetletiyoruz. Sene başında yaptığım bütçeyi delecek hiçbir transfer yapmadım, yapmam da. Öyle saçma sapan transferler yapıp kulübü borca sokturmadım, sokturmamda” diye konuştu.

Çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez


Çotanakların Başkanı Mustafa Bozbağ, hiç kimsenin Yeşil-Beyazlı kulüpten alacağı bulunmadığını belirterek, “Normal eleştirilere açığım ama işin diğer tarafı var. Biz Giresunspor’u kaosa sürüklüyormuşuz gibi bir ortam yaratmaya çalışan çakallar var. Çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez. Giresunspor tarihinin en önemli konumunda. Sportif başarı gelsin diye bu takım kuruldu. Gidin personele sorun hangi personelin alacağı var. Kimsenin alacağı yok. İş kötü günde sahip çıkmak, iyi günde değil. Bu yenilgileri bende beklemiyordum. Rakiplerimizin her girdiği pozisyon gol, bizim ise her vurduğumuz aut oluyor. Gerçek taraftarlar her şeyi görüyor. Benim sözüm bu kulübü tekrar kaosa sokmaya çalışan 50-100 kişilik gruba” dedi.

Özlemi bitirene kadar burdayım

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayına kadar görev yapacağını ifade ederken yaşanan gelişmelerden sonra bu kararından vazgeçti. Başkan Bozbağ, “Ben Mayıs ayında kongre yapacağım. Kulübe geldiğimden beri bir tane üye yapmadım. Varsa bu kulübü benden iyi yönetecek Mayıs ayında bekliyorum. Bütün bunlar ‘Şampiyon yapamazsam Mayıs’ta kongre yaparım’ dedikten sonra yaşanmaya başladı. Şimdide diyorum ki; ‘Bu takım Süper Lig’e çıkana kadar ben buradayım’. Çünkü bu halk bu taraftar bunu hak ediyor. Ben bu kulübün başında olduğum sürece bu kulübe en iyileri gelmeye devam edecek. Bu kötü günleri aşacak güçteyiz. 41 senedir bekliyoruz. Artık Giresunspor’un da ciddi bir federasyon geliri var. Sağolsun Bakanımızın da destekleriyle kulübü götürüyoruz” dedi.

Mayıs’ta da buradayım

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeşil-Beyazlı kulübün herşeyden üstün olduğunu belirterek, “Bir yerde başarısızlık, kulübün imkanlarını kötüye kullanma varsa biz neşteri kendimize vurmayı biliriz. Hedefe saldırmaya devam edeceğiz. Giresunspor’u her şeyden, ailemden, işimden bile üstte tuttum. Mayıs’ta çok şey konuşacağım. Kim Giresunspor’un başarılı olmasını istemiyor, farklı hesaplar yapıyor bilen biliyor, bilmeyenleri de Mayıs’ta aydınlatırız. Taraftarımız rahat olsun. Giresunspor ciddi bir camia, müthiş bir şekilde güçlenerek yükseliyoruz. Yükseliş dönemindeyiz ve bu yükseliş dönemi sürecek. Hesabı kitabı olan Mayıs’ta kongreye gelsin” ifadelerini kullandı.


 Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap