SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > YENİDEN ZİRVEYE ORTAK OLACAĞIZ!

YENİDEN ZİRVEYE ORTAK OLACAĞIZ!

15 Şubat 2018 Perşembe - 00:25




Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkan Yardımcısı Metin Koç, “Denizlispor maçını taraftarların desteğiyle kayıpsız geçeceklerini söyledi.





YENİ BİR SAYFA

Spor Toto 1.Lig’de son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla hedefinden uzaklaşan AÇ Giresunspor Denizlispor galibiyetiyle yeni bir çıkış arıyor. Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkan Yardımcısı Metin Koç, alacakları bir galibiyetle yeniden zirvede söz sahibi olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Koç, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile ligde de yeni bir sayfa açtıklarının altını çizdi.

ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK

Koç, "Yılmaz Vural, Türkiye'de kendisini ispatlamış bir teknik direktör. Hedefimiz 41 yıllık özlemini dindirmek. Biz sezon başından bu yana ne yaptıysak bu hedef doğrultusunda yaptık. Bazı şeyler insanlara basit gelebilir ama gece gündüz bu takımın başarısı için çalışıyoruz. Biz, alacağımız bir galibiyetle yeniden üst sıralara tırmanırız. İyi bir kadroya sahibiz. Şanssız puanlar kaybettik ama yarıştan kopmuş değiliz." dedi.

Taraftarımızın gücüyle yeneriz 


Cumartesi günü Denizlispor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirten Koç, "Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bu ligde her maç final ve her puan değerli. Hafta içerisinde bu maça iyi hazırlanarak rakibimizi Giresun'dan eli boş göndermek istiyoruz. Bunu taraftarlarımızla birlikte başaracak güce sahibiz. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Herkesten sabır istiyoruz. İnşallah Denizli maçını kazanacağız ve seri galibiyetin ilk zincir halkasını oluşturacağız." diye konuştu.

Gün birlik günüdür

Birlik ve beraberliği ihtiyaçlarının olduğu bir dönem içerisinde olduklarını kaydeden Koç, "Kötü sonuçlardan sonra eleştiri boyutları çok farklı oluyor. Kalp kıracak seviyesine geliyor hatta. Az önce de dediğim gibi bu takımın nerelerden buralara geldiği apaçık ortada. Biz neden şampiyonluğa oynamayalım. Neden bu ligin kalıcı takımı olalım. Başkanımız Mustafa Temel Bozbağ'ın da, yönetim kurulunun da tek amacı bu armayı Spor Toto Süper Lige çıkarmak." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap