SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da hedef 3 puan

Giresunspor'da hedef 3 puan

14 Ağustos 2015 Cuma - 00:04




Atatürk Stadı’nda Karabükspor maçının provasını yapan Çotanaklarda, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Yılmaz ve talebeleri galibiyette kararlı.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor pazar akşamı sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Sefer Yılmaz yönetiminde yaptığı çift kale maçla Karabük karşılaşmasının provasını gerçekleştiren Çotanaklar’da, oyuncuların son derece hırslı, istekli ve moralli oldukları görüldü. Yılmaz, pazar akşamı Giresun’da konuk edecekleri Karabükspor’u mağlup etmek istediklerini söyledi. Bütün planlarını üç puan üzerine yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “Giresunspor olarak her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkacağız. Karabükspor maçı bunların ilki olacak. Kendi evimizde ağırlayacağımız rakibimizi yenip yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap