SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe 4'te 4'le milli araya moralli girdi

Göztepe 4'te 4'le milli araya moralli girdi

23 Ocak 2022 Pazar - 14:10




Spor Toto Süper Lig'de 23'üncü hafta karşılaşmasında üst sıraları hedefleyen Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenen Göztepe, 4'te 4 yaparak milli araya çok moralli girdi.





Sezonun ilk yarısında sadece 3 galibiyet elde edip toplam 15 puanla düşme potasında yer alan sarı-kırmızılılar ikinci yarıda ise müthiş bir performans ortaya koydu. İlk olarak Gürsel Aksel Stadı'nda Antalyaspor'u 4-0 yenip kara bulutları dağıtan Göz-Göz, Yeni Malatyaspor (D), Sivasspor ve Başakşehir (D) maçlarından 2-1 galip ayrılarak taraftarını mest etti. 

Art arda gelen galibiyetlerle 27 puana yükselen İzmir ekibi ateş hattının uzağında kalarak rahat bir nefes aldı. Göztepe , yaklaşık 5 yıl sonra ise ilk kez üst üste 4 maçını birden kazandı. Son olarak 2017-2018 sezonunda iki kez 4'te 4 yapan Göztepe aynı başarıyı yıllar sonra sergiledi. Göztepe, 2017-2018'de 13'üncü haftada Akhisarspor'u 2-0, 14'üncü haftada Kardemir Karabükspor'u 1-0, 15'inci haftada Yeni Malatyaspor'u 3-2 ve 16'ncı haftada Konyaspor 'u 1-0 yenmeyi başardı. Bu sezon da aynı seriyi yakalayan Göz-Göz, başarılı bir süreç geçirdi. 

MAESTRO TEMKİNLİ

Teknik direktör Nestor El Maestro ise temkinli konuşmayı tercih etti. Çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirten Sırp teknik adam, "Şu anda yüzde 1 oranında bile rahatlamadık. Daha iyi işler yapacağız" dedi.

Milli arada eksikleri kapatacaklarını belirten Maestro, "Yeni yılda aldığımız sonuçlardan çok memnunuz. Her hafta kendimizi geliştiriyoruz. Arada da geliştirmeye devam edeceğiz. İyi defans yaptığımızı söyleyebilirim. Geride de en iyi şekilde mücadele ettik. Goller atıyoruz, iyi yerlere geliyoruz" yorumunu yaptı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap