SON DAKİKA



Haber > Spor > Gücümüze güç kattık!

Gücümüze güç kattık!

14 Ağustos 2014 Perşembe - 11:28




Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Geçtiğimiz sezondan daha güçlü bir ekip yarattık. Oynadığımız hazırlık maçlarında da takım bütünlüğümüzü





Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, keyifli ve yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini, hazırlık maçlarının takım bütünlüklerini artkırdığını söyledi. Ferah, "Avusturya kampı bizim için önemli bir test oldu. Erzurum kampı sonrasında Avusturya kampında güç toparladık, takım olma yolunda önemli adımlar attık. Gerçekten çok keyifli ve bir o kadar da yorucu bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız hazırlık maçları takım bütünlüğümüzü artırdı" dedi. Geçen sezondan çok daha iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek'in isteği doğrultusunda Giray Kaçar ve Murat Duruer'i kadromuza kattık. Kadro kalitemizi daha da arttırdık. Hazırlık döneminde hocamızın oyun planına göre yaptığımız çalışmalarla güç kazandık, takım bütünlüğümüzü artırdık. Bu sezon bizim için geçen sezondan çok daha iyi ve keyifli geçecek" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap