SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu kongrede konuştu

Hacıosmanoğlu kongrede konuştu

06 Aralık 2015 Pazar - 11:23




Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Genel Kurulu'nda bir konuşma yaptı.





Trabzonspor'da yeni başkan ve yönetim bugün belli olacak. Bordo mavili takımın Genel Kurulu'nda ikinci gün devam ediyor. Oy verme işlemi başlamadan başkan adayları delegelere yönelik salonda konuşma yaptılar. Kürsüye çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu delegelere şu ifadelerle seslendi:

"Dün kahpe kurşunlar ile şehit olan arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Hepimizin bir hayali vardır. Bizim de bir çocukluk hayalimiz vardı. Yaklaşık 2,5 yıl önce Trabzonspor delegeleri bize bu kutsal emaneti emanet ettiler. Seçildiğimiz günü hatırlıyorsunuz. Kongre süresi tartışmaları vardı. Anlaştılar bir karar verdiler. Benim kazanacağımı tahmin etmediler ben kazandıktan sonra Trabzonspor'u mahkemeye taşıdılar. Genel Kurul iradesine saygısızlık yapmak kimsenin haddi olmaması lazım. Seçilen yönetimlere destek olunması gerektiğine inanıyorum. Ne yazık ki biz rahat çalışamadık.Mahkemelerle uğraştık. Bütün bu şartlara rağmen son 3-4 ayda bu kulübe kayyum geliyor diyerek kulübü kilitlediler. Aralık'ta kongre var dedim yapmayın güçlü bir takım alın dedim ama olmadı. Herkes kulüp battı diyor. 3 ayda Hacıosmanoğlu gider dediler 2,5 senedir buradayım. Trabzonspor batmaz bu bir markadır bunu yönetirsiniz. Biz 200 Milyon Lira borç devraldık. Bu borcun 2,5 yıldaki faizi 70 Milyon TL'nin üzerinde. 70 Milyon TL de kur farkından oldu. Yani 150 Milyon TL'yi biz arttırmadık. Biz 50-60 Milyon TL borcu arttırdık. O zor zamanlarda dahi Trabzonspor tarihinde Trabzonspor tarihinde iki defa Avrupada gruplardan çıktı. Hakem hatalarıyla şampiyonluktan uzaklaştık. Beyaz Trabzonlular bize hep eleştiri getirdiler. Kavga ederek kulübü bir yere taşıyamazsınız diye eleştirenler oldu. Şike mücadelemiz devam ederken TFF'nin içinde olalım ve kavga etmeyelim dedik. Çok önemli oyuncular aldık sezona başladık. Kimse tahmin etmiyordu sezon başındaki performansımızı. Trabzonspor'un önünü erken kesmek için bize operasyon yapıldı. Bu operasyonun dış kaynakları var ama içerideki Trabzonspor hainleri de var. Amaçları Hacıosmanoğlu başarılı şekilde kongreye gitmesin şeklindeydi. Biz TFF'ye arkadaşlarımızı koyduk ve bize küfürler edildi. İki senedir kavga ediyorduk hakkımızı yiyordular. Bu sefer sistemin içindeyiz haklarımızı niye yiyorsunuz. Bunun detaylarını anlatacağım.

Bizim puanlarımız alınıp bizim bu kongreye zayıf girmemiz için mücadele edildi. Trabzonspor'un şampiyonlukları çalındı böylesine zulüm görülmedi. Hakem hataları oldu ama üç maç üstüste böyle bir şey yaşanmadı. Bu operasyon yapıldı ama bu bana değil bu şehre yapıldı. Antep maçından sonra olaylar oldu. Diyorlar ki haklıyken neden haksız duruma düştünüz. Arkadaşlar bizim onurumuzla oynarsanız biz orada haklı kalmak için susacak bir kentin evlatları değiliz biz. Ben o gün bütün köprüleri atmıştım. Biz demokratik hakkımızı kullandık. Bizim Avrupa'da vermiş olduğumuz mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz. UEFA Temyiz Kurulu'nun gerekçeli kararını -bekliyoruz. Ondan sonra nelerin yaşanacağını bugün bize bu operasyonu yapanlar çok iyi biliyorlar. Bize sus denilemeyeceğini herkes bilir. Bugün bize yapılan operasyonun asıl nedeni odur. Biz UEFA'ya Türkiye'yi EURo 2016'ya almayın diye başvuruda bulunduktan sonra operasyonlar başladı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap