SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu'nun gözyaşları

Hacıosmanoğlu'nun gözyaşları

10 Aralık 2015 Perşembe - 11:12








Trabzonspor Kongresi'nde rakipleri Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun açık ara gerisinde kalan mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Usta'nın burun farkıyla başkan seçildiği kongrede Hacıosmanoğlu'nun yaşadığı duygu seli, içinde kopan fırtınaların dışa vurumuydu. Şöyle mini bir değerlendirme yapmak gerekirse, İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlığı döneminde birçok açıdan arzu ettiği çıtanın gerisinde kaldı. Bunu son dönemlerde gösterdiği agresif tavırlarla da zaten afişe etmişti.

Özellikle, yaptığı muğlak açıklamalar tüm şimşekleri Hacıosmanoğlu'nun üzerine çekmişti. Halbuki başkanlığı Sadri Şener'den aldığı kongrede verdiği vaatler ve özellikle Trabzonspor'un bir su misali berrak olan ancak Fenerbahçe'nin müzesinde kalan şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirme konusunda yaptığı kararlı konuşmalarla Bordo-Mavili camianın ümidini yeşerten Hacıosmanoğlu'nun sözleri, Kaf Dağı'nın ardında kaldı. Nitekim başkanlığı sürecinde hem Türkiye hem de Avrupa mahkemelerinden Fenerbahçe lehine verilen kararlar, Hacıosmanoğlu'nun karnesini adeta kırık notlarla doldururken, verdiği tüm mücadeleyi de Karadeniz'in serin sularına gömdü. Fahiş bedellerle transfer edilen futbolcuların Trabzonspor'un büyüklüğüyle bağdaşmayan performans göstermeleri ve buna bağlı olarak takımın aldığı başarısız sonuçlar Hacıosmanoğlu'nu topun ağzına getiren faktörlerin başında geldi. Sarfettiği yersiz sözler, kırdığı potlar da cabası...

Ve yapılan son kongre İbrahim Hacıosmanoğlu döneminin resmen bittiği kongre olarak tescillendi. Rakipleri karşısında hezimete uğrayan Hacıosmanoğlu'nun gözyaşları, ağzından düşürmediği ‘Trabzonspor sevdalıları’na veda idi. Hacıosmanoğlu başarısız olsa da, Trabzonspor Kulübü'nde kötü hatıralarla yad edilecek olsa da, Bordo-Mavili camiaya emek veren bir kişi olarak en azından bir teşekkürü hak etmiştir. Bu arada, yeni dönem için başkan seçilen Muharrem Usta'ya da başarılar diliyoruz. Yeni ufuklara yelken açan Trabzonspor camiasında herkes 'barış, huzur ve başarı' beklentisinde. Usta'nın özellikle "50. yılda şampiyonluk" sözü taraftarların yüreklerine su serpti. Dileriz Muharrem Usta ve 'beyin takımı' Karadeniz Kaplanı'nı uykusundan uyandırır, mazinin şatafatlı ve korku salan takımını geri kazandırır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap