SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakan Arıkan: Yuvama geldim!

Hakan Arıkan: Yuvama geldim!

10 Temmuz 2015 Cuma - 12:06




Geçen kiralık olarak oynadığı Trabzonspor'un Avusturya kampını terk ederek Kayserispor'a dönen kaleci Hakan Arıkan, "Yuvama geldim" dedi.





Hakan Arıkan Kayserispor'a döndü. Antrenmana çıkarken teknik direktör Tolunay Kafkas ve arkadaşlarına tek tek "merhaba" diyen Hakan Arıkan, daha sonra takım arkadaşı kaleci Kayacan ile birlikte sarı kırmızılı takımda ilk antrenmanını yaptı. Hakan Arıkan, şunları söyledi: "Yarım sezon sonra Kayserispor'a döndüm. İnşallah sezona iyi başlayıp, ligide iyi yerde bitirmek istiyoruz. Kayserispor'da ilk idmanıma çıkıyorum. Çekilen fikstür güzel görünüyor. Tabi ki hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ama avantajlı bir fikstürümüz var diye düşünüyorum. Kayserispor'un  PTT 1'inci Ligi'nden yeni çıkmış olmasının dezavantaj var ama, bunu en iyi şekilde avantaja çevirmek istiyoruz. Sezon sonunda inşallah hak ettiğimiz yerde oluruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap