SON DAKİKA



Haber > Spor > Hami gitsin mi kalsın mı?

Hami gitsin mi kalsın mı?

17 Mart 2016 Perşembe - 13:20




Trabzonspor’un yarasına merhem olamayan Hami Mandıralı’nın kredisi taraftarların gözünde tamamen bitti. Gözler sosyal medya hesabında anket yapmayı se





Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı topun ağzında. Sadi Tekelioğlu’ndan bayrağı devralan genç teknik adam, Bordo-Mavililer’in kanayan yarasına merhem olamazken, taraftarların gözünden de iyice düştü. Taraftarlar son Beşiktaş yenilgisinin ardından, 9 haftadır bulunduğu görevde beklentileri karşılayamayan Hami Mandıralı’ya patladı.

Derbi maçta yenilen ikinci gol sonrası ve maç bitiminde taraftarlar ağız birliği yaparak, Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı’yı istifaya davet etti. Kendisine gösterilen tepkilere kulak tıkayan genç teknik adam maç sonunda, “Yolumdan dönmem” şeklindeki açıklamasıyla; taraftarlara, “Gitmiyorum, buradayım” mesajını verdi. Sosyal medya hesabından anket yapmayı çok seven Başkan Muharrem Usta’nın da ‘Hami gitsin mi, kalsın mı?’ yönündeki soruyu yöneltip yönetmeyeceği ise merakla bekleniyor. Bu arada taraftarlar, Trabzonspor’u bir adım öteye dahi getiremeyeceğine inandığı Hami Mandıralı’yı takımın başında görmek istemiyor. Karadeniz ekibine gönül verenlerin genç teknik adama yönelik protestolarını Sivasspor maçında da sürdüreceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap