SON DAKİKA



Haber > Spor > Hatalardan ders alacağız

Hatalardan ders alacağız

06 Haziran 2015 Cumartesi - 10:38




Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, geride kalan sezondan ders çıkardıklarını belirterek, "Umarım yeni sezonda aynı hataları yapmayız" ded





Trabzonspor’un geride kalan sezon hedeflediği noktalara ulaşamaması yönetim kurulu üyelerini de hayal kırıklığına uğratırken gelecek sezon aynı tablolun yaşanmaması umut ediliyor. Karadeniz ekibinde bu konuda en çok üzüntüyü duyanlardan biri de Asbaşkan Ali Kemal Başaran. Hem siyasetçi hem de spor adamlığı kişiliğiyle Trabzon’un önde gelen simalarından olan Başaran, önemli hatalar yaptıklarını ve bunlardan birinin de transfer olduğunu vurguladı.

“Hatasız yürüyoruz diyemeyiz. Hatalar insanlar içindir” şeklinde sözlerine başlayan Başaran, “Elbette hatalar yaptık. İnşallah bundan sonra yapılmaz. Örnek verecek olursak geçen sezon fazla transfer yaptık. Bu bir hataydı. Öyle yapmamalıydık. Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak bir takım yapmaktı. İyi sporcular aldık ama iyi diye düşündüğümüz sporcular başarılı olamadılar oynamadılar. Hiç oynamadan gönderdiğimiz futbolcular da oldu. Önümüzdeki sezon bunu yapmamalıyız” dedi.

Geçen sezondan ders çıkartacaklarını belirten Başaran, “Yeni sezon öncesi benim düşüncem 3 veya 4 tane kaliteli transfer yapmaktır. Ama alacağımız bu oyuncular mutlaka ve mutlaka takıma direkt katkı sağlayacak oyuncular olmalıdır. Bunu yaparsak önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluruz. Transferle ilgili görevli arkadaşlarımız çalışıyor. Ama bu sezon mutlaka sağlam adımlar atarak yeni sezonda hedeflenen noktaya ulaşmalıyız” ifadelerini kullandı.

Oda düşkünü değiliz

Asbaşkan Ali Kemal Başaran, kullandığı odanın Sportif Direktör Hurma’ya verilmesi üzerine ortaya atılan iddialara şöyle cevap verdi: “Öncelikle söz konusu oda kendi rızamla verildi. Benden önce Ünal hoca oturuyordu orada. Biz gelip geçiciyiz, oda düşkünü değiliz. Mevki düşkünü değiliz. O odayı, bütün kalbimle söylüyorum, kendi rızamla verdim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarla veya başkanla hiçbir sıkıntımız yok. Bu oda konusu da mesele yapılacak bir şey değil. Trabzonspor’un odası, herkes oturabilir. Zaten o oda sadece benim değil arkadaşlarımla kullandığım bir odaydı. Açık bir odaydı. Daha önce istifa kararı almayı düşündüğüm doğrudur ama sonra düşündüm, yarı yolda bırakıp gitmek olmaz. Bu çirkinlik olurdu. Ayrıca başkan da benim akrabam olur” diyerek konuya da açıklık getirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap