SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu neler söyledi?

Hekimoğlu neler söyledi?

06 Aralık 2015 Pazar - 10:50




Kongrede Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu Trabzonsporlulara seslendi





İşte Hekimoğlu'nun açıklamaları: "Biraz geciktim, çünkü dışarıda büyük bir kalabalık var. Şuan da salonda iki katı delegemiz dışarıda. Yaklaşık 1 yıldan beri Trabzonspor başkanlık sürecine başlamış bulunuyorum. bu 1 yıl içinde bir çok istişare yaptık. Trabzonspor'u bundan sonra nasıl yönetilebileceği konusunda tartıştık. Bugün burada huzurlarınızda karşınızdayım. Trabzonspor'umuzun en büyük problemi birlik ve beraberlik. Biz bu sorumluluğu alabilmek için içinizden biri olarak Trabzon'da yaşayan kardeşiniz olarak aranızdayım. Birleşmiş bütünleşmiş bir Trabzonspor olarak karşınızdayım. Aslında biz Trabzonspor yönetiminde büyük bir birlikteliği sağlamış durumdayız. Biz bugüne kadar siz değerli üyelerimizle iletişim içinde bulunduk. Bir çok noktada bir araya geldik. Hep fikirlerinizde faydalandık. Biz Trabzonspor'u sadece kendi fikirlerimizle yönetmeye talip değiliz, hep beraber yönetmeye talibiz. Seçildikten sonra da bu anlayışımızdan taviz vermeyeceğimizi göreceksiniz. Bu birlikteliği hep beraber sağlayacağız. Takımımız 2010-2011 yılında maalesef şike süreciyle karşı karşıya kaldı. Bu süreçte Fenerbahçe kulübü şike yapmış, Aziz Yıldırım şike yapmış ve Trabzonspor'un şampiyonluğu gasp edildi. Biz bunu unutmadık, hiç bir zaman unutturmayacağız. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Trabzonspor'un, Trabzon'dan yönetilmesi sadece Trabzon'un fiziki sınırları içinde ki kaynaklarla yönetilmesi değildir, bu kentte 24 saat yaşayan bir başkan ile yönetilmeli ile ülke potansiyelini hep birlikte yönetmek istiyoruz.

FUTBOL TAKIMININ BORÇLARI ÖDENECEK

Kulübümüzün çok ekonomik sorunları var. Kulübümüzün açıklanan ekonomik resmi borcu 400 milyon civarında. Fakat sporcu kontratları nedeniyle yılda 75 milyon civarında geliri varken yıllık geliri 220 milyon civarında. Trabzonspor kulübü yılda takriben 150 milyon civarında açık veriyor. Bu sürdürülebilir borcu kapatmamız lazım. Gelirleri arttırıp, harcama kalemlerini azaltmamız lazım. Bu konuda yapacağımız bir çok projemiz çalışmamız var. Bunları sabırla, gerek biz ve bizden sonra gelen yönetimler sabırla bunu işleyerek Trabzonspor'u yeniden sürdürülebilir, döndürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşturmamız lazım. Şua çok güncel sorunumuz var. Futbol takımı içinde birikmiş borcumuz var. Biz hazırlıklarımızı yaparak geldik. Bu bir hayal değil macera değil. Bu bir hesap kitap işidir. Futbol takımına ve çalışanlara olan borçları kapatarak burada yeni bir saya açacağız.

BİR GÜNDE ÇÖZÜLMEZ

Kulübün biriken sorunlarını, bir günde çözmemiz imkansız. Şunu çok iyi bilmeniz gerek ki biz size hiç bir zaman hayal satmayacağız, hep doğruları konuşacağız. Size sadece yapabileceklerimizi vadedeceğiz. bunları eksiksiz yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Zirve yarışından şaşmadan bu ekonomik tabloyu, iyi bir yapıya mutlaka döndüreceğiz.


KURUMSALLAŞMA YAPILACAK

Seçildikten sonra çok ciddi kurumsallaşma hamlesi başlatacağız. Trabzonspor sadece yönetimsel hamleden ibaret değil, kurumsallaşmalı. Trabzonspor'u şeffaf bir yapıya kavuşturacağız. Tüm Trabzonspor delegasyonu Trabzonspor'da neler olup bittiğini her zaman izleyecek. Çok önemli projelerimiz var. Trabzonspor Tv'yi mutlaka kuracağız. Şike sürecinde sesimizi yeterince duyuramadık. Trabzonspor Tv mutlaka kurulacak.  Trabzonspor'un TS Club'ları sizlere yakışan formalarla tanıtacağız.  Bütün bunları yaparken biz şunu söylüyoruz tekrar 70'lerde ki şampiyonluk ruhunu geri getireceğiz. Biz İstanbul'u taklit etmeyeceğiz, İstanbul bizi taklit edecek. Bu yüzden efsane futbolcumuz Ali Kemal Denizci bizim aramızda. Ali Kemal ağabey ile yeniden efsaneler yazacağız. Biz yep yeni bir değişim için aranızdayız. Güçlüyüz, ilkeliyiz ve hazırız... Gelin oyunuzu bize verin güveninizi gösterin mutlu yarınları hep beraber inşa edelim. Bizim kavgaya değil, gerginliğe değil bütünleşmeye ihtiyaç var."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap