SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey yolunda

Her şey yolunda

18 Ocak 2015 Pazar - 11:23




Trabzonspor Kulübü Başkanı ve Bordo-Mavili takımın teknik direktörü transfer başta olmak üzere ikinci yarı öncesi birçok konuyu masaya yatırdı





Trabzonspor’da 23 Ocak’ta başlayacak olan sezonun ikinci yarısı öncesi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi. Transfer başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu toplantıda takımın ikinci yarıdaki hedefleri de masaya yatırıldı. Hacıosmanoğlu’nun özellikle ligde zirve yarışı içerisinde son ana kadar olmaları gerektiğini vurguladığı toplantıda Yanal’ın ise “Bu kadroyla tüm zorluklara karşı mücadele ederiz” dediği belirtildi. Bu arada Yanal, Avrupa Kupası’nda Napoli ile oynanacak olan maçın kazananının şimdiden belli olduğu gibi bir ortam yaratılmasının kendi avantajlarına olduğu görüşünde. Rakibi detaylı şekilde analiz ettiklerini Hacıosmanoğlu’na aktaran tecrübeli teknik adamın, “Rakibimiz şu anda çok güçlü ve kaliteli transferler yaptı. Kendilerini bize oranla daha güçlü olarak hissetmeleri avantajımıza olur. Biz bu maçın öneminin farkındayız ve buna göre hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandığı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap