SON DAKİKA



Haber > Spor > Heyecan kaybolmuş

Heyecan kaybolmuş

19 Mayıs 2015 Salı - 10:26








Kim ne derse desin görünen köy kılavuz istemiyor. Mevcut teknik adam ve kadro ile Trabzonspor'un başarıyı yakalaması, başarıya koşması zor. Sahaya bakıyoruz başta Ersun Yanal olmak üzere bir iki oyuncu hariç takım otomatikmen bitikleri oynamakta. Yanal heyecanını kaybetmiş. Heyecanın yanında takım üzerindeki etkisi ve rüzgarı da neredeyse kaybolmak üzere. Futbolcu kadrosunda bulunan oyuncular, masaya gelince profesyonel, sahaya gelince laylaylom havasında. Yönetim kurulu sizlere ömür! Varlığı ile yokluğu belli değil. Takım disiplinsiz, hesap soran olmadığı gibi veren de olmuyor. Trabzonspor kış masalına dönmüş, bizler hala o masallardaki kahramanların övgüleriyle kendimizi teselli ediyoruz. Yazık, hem de çok yazık! Koskoca Trabzonspor sıradanlaşmış, sabun köpüğü gibi ellerden kaymaya ne hazindir ki devam ediyor.

NEDEN OLMASIN?

Eskişehir Belediyesi'nin ünlüler için yaptırdığı Balmumu Heykel Müzesi’ne gittik. Osmanlı dönemlerinden tutun da bugüne kadar bütün devlet büyüklerinin balmumu heykelleri müzede sergilenmekte. Bunların yanında sinama tiyatro oyuncuları ve Eskişehirspor'a hizmet etmiş eski dönemin önemli oyuncuları var. Balmumu heykeller, gerçekleri ile bire bir yapılmış. Hani bizler her zaman efsane olan dönemlerden bahsediyoruz ya... O müzeyi gezerken aklımıza, 'neden Trabzonspor'un yapı taşlarının bu gibi heykelleri yapılıp şehir merkezindeki müzede sergilenmez' diye bir soru geldi. Şampiyon olan başkanlardan, o kadrolarda bulunan teknik direktörler ve futbolculara kadar herkesin heykelleri yapılıp sergilense fena mı olur? Hiç değilse Trabzonspor'a gönül verenler takımın şanlı tarihine imza atanları görme imkanı bulur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap