A+ A-
Yorum
10

Heyecan start aldı

Yayın Tarihi: 19.07.2016 - 17:25 | Güncelleme Tarihi: 19.07.2016 - 17:18
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği Orhan Kaynar futbol turnuvasının startı verildi.

Turnuvanın başlama vuruşunu Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, Torunu Kaan Kaynar ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç birlikte yaptılar. Turnuva öncesinde darbe girişimine tepki amacıyla tüm katılımcılar Türk Bayrağı ile birlikte fotoğraf çektirdi ve şehitler için saygı duruşunda bulundular.

Turnuvanın açılışına Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu eski üyesi Süleyman Atal ile sporcu yakınları da katıldı. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut başlama vuruşu öncesinde yaptığı değerlendirmesinde, “Türkiye zor günlerden geçiyor. 15 Temmuz darbe girişimi başarısız kılınırken, şehitlerimiz de var. Allah’tan rahmet diliyorum. Trabzon’un duayen spor yazarı ağabeyimiz Orhan Kaynar’a bir kez daha rahmet diliyorum ve turnuvamızın dostluk içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 ŞAMPİYON HIZLI BAŞLADI 6-1

Turnuvanın ilk maçına çıkan B Grup ekibi Karadeniz Gazetesi ekibi rakibi Belediye’yi 6-1 mağlup etti. Eser, Yusuf, Murat, Turgay, Cemre, Özer, Hamdi ve Yunus’dan oluşan kadro ile mücadele eden Yeşil-Beyazlılar etkili oyunuyla maçı 6-1 rahat kazandı. Karadeniz’in gollerini Hamdi (3), Yunus (2) ve Cemre kaydetti.  ASKF Suni Çim sahasında oynanan turnuvanın ikinci maçında yarın İlkhaber ile 20.00’da oynanacak. Turnuvadaki  diğer maç sonuçları B Grubu: Trt-İlkhaber: 3-3. A Grubu: Taka- Fc Objektif: 11-3, Şampiyonlar-Diriliş FC: 4-3.