A+ A-
Yorum
10

Hiçbir rakipten aşağı kalır yanımız yok

Yayın Tarihi: 02.04.2015 - 00:27 | Güncelleme Tarihi: 02.04.2015 - 04:26
Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, matematiksel olarak alt sıralarda her şeyin olabileceğine dikkati çekti.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, matematiksel olarak alt sıralarda her şeyin olabileceğine dikkati çekerken, şehir olarak çok bilinçli davranmaları, matematiksel olarak takımı alt sıralardan uzaklaştıracak puanları toplamaları gerektiğini belirtti.

Sahalarında şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'ye karşı işlerinin zor olduğunu kaydeden Karaman, "Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu. Takım olarak iyi çalışırsak, yaptığımız işin bilincine varırsak hiçbir rakipten aşağı kalır yanımız yok. Son derece istekli, hırslı, gelişimin içerisinde olan bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz" diye konuştu. Fenerbahçe maçı için önlerinde kalan süreyi iyi değerlendireceklerini söyleyen Karaman, "Milli takımdan dönenlerle iyi bir çalışma geçireceğiz. Herkesi, maçta 12. adam olması için takıma destek vermeye bekliyoruz. Son iç saha maçında taraftarımız bizi son derece memnun etti. Bunu daha yukarılara çekmemiz lazım" dedi.