SON DAKİKA



Haber > Spor > HODRİ MEYDAN

HODRİ MEYDAN

13 Eylül 2014 Cumartesi - 12:51




Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Boşnak teknik adam zorlu maç ön





Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Boşnak teknik adam zorlu maç öncesi herkesin beklenti içinde olduğunu ifade ederek “Rakibimizi yenmek için her şeyi yapacağız” dedi. Halilhodzic, “Bu tarz maçların Trabzonspor için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Başkanımız ilk görüşmemizde Fenerbahçe maçından bahsetti. Herkes bir şeyler bekliyor. Bu maç bizim için erken oldu. İki ay sonra olmasını isterdim” dedi. Fenerbahçe’nin, şu anda Trabzonspor'dan daha iyi durumda olduğunu vurgulayan Halilhodzic, “Ancak bu Trabzonspor’un farklı bir şeyler yapamayacağı anlamına gelmez. Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yapacağız. Trabzonspor, uzun yıllardır başarıları bekliyor. Bir kaç eksik oyuncumuz vardı. Transferin son gününde bazı isimleri aldık. Onlarla selamlaşamadan milli maçlara gittiler. Onlarla yeterince çalışamadım. Ama tabii ki bir şeyler başarmayı deneyeceğiz” diye konuştu. Halilhodziç, şöyle konuştu: “Dünyanın en iyi 11 oyuncusunu transfer etseniz bile hemen anında uyum olacağını düşünmüyorum. Nasıl bir takım oluşturacağımı ben de merak ediyorum. Takımım nasıl bir oyun sergileyecek bilmiyorum. Milli takımdan gelenler gece 2'de 3'te geldiler. Antrenman bile yapamadık. Farklı bir durum ve hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım. İlk defa 10 gün içerisinde 11-12 oyuncu transferi gerçekleştirdik. Hayal edemeyeceğimiz şeylerle karşılaştım. Bu saatten sonra 3 aylık bir zaman tanımak gerekiyor. Ondan sonraki neticeyi ve Trabzonspor’u o zaman göreceksiniz. Ama şunu bilmeniz gerekli, bu maç için hiçbir oyuncunun bahane ve eksik göstermeyecek. Bahaneye yer yok. Herkes bir beklenti içerisinde, biliyorum; ben de bir antrenör olarak elimden gelen her şeyi sergiliyorum ve Fenerbahçe'yi yenmek için elimden geleni yapacağım.” Boşnak teknik adam Fenerbahçe’yi iyi analiz ettiğini de belirterek, “Trabzon'u nasıl biliyorsam, Fenerbahçe'yi de o derece biliyorum. Fenerbahçe'nin geçen sezon ki maçlarını analiz ettim. Bazen bir yabancı oynamıyor ama aynı takım. Bizde oyuncuların yüzde 90'ı değişti. Oyuncular geldi; ancak diğer oyuncularla tanışıp idmana çıkmadı. Bu şekilde neden gelişti, anlatmama gerek yok. Siz de biliyorsunuz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap