SON DAKİKA



Haber > Spor > Hoş geldiniz Usta Başkan

Hoş geldiniz Usta Başkan

12 Aralık 2015 Cumartesi - 10:20








Sadi Hoca dünyanın en iyi hocasıdır demiyorum. Türkiye’nin en iyi hocası kadar hocadır iddia ediyorum. Devre arasına kadar kararını son derece yanlış buluyorum. Oyundur ama ciddi iştir futbol. Hatanın bedelini kesmekte geç kalmaz meşin yuvarlak. Hocanın kolunu bacağını kıracaksın, sonra eksik iş çıktığı için hesap soracaksın. Emanet hocayı kim dinler ? Yaptırım gücü zedelenmiş olmaz. Aylardır yerlerde sürünen futbolcu grubu içinde hocayı imtihan ediyorsunuz. Üç maçın ikisini kazanmasına rağmen sayılan eksikleri okudunuz.

Yirmi küsür maç performansını izlememiş gibi! Bir acemi bebenin elinde tüm değerler doğranmamış gibi! Sebeplere değil sonuçlara bakar Trabzon aklı, aynı yoldan gidiyorsunuz. Memleketten bir eski başkanımın söylediği gibi “Sikora bakaruk’’ diyorsunuz. Evet Usta Başkan, her hareketinizin zerresine kadar irdelendiği futbol alemine hoş geldiniz. ‘’Eks’’ oldu yazıp dosyayı kapatamazsınız. Ronaldo Real’de, Messi Barcelona’da koşturdukça rahat edemezsiniz. Çıtayı en tepeye koymuştur bordo-mavililer, az eksiği kabul değildir. Siz daha ilk cümlede Lucescu dediniz ya, kafadan kendinizi bağladınız. Başka hiçbir hoca Trabzon’da rahat edemez... Sizden öncekilerden farkınızı görmek istiyorum Usta Başkan. Teşhis tedaviyi kim yapacak? Cerraha ihtiyaç var, ameliyatlar ne olacak?

Nice namlı başkan ve yöneticiler giydi önlüğü, masada kaldı hastalar bilir misiniz? Kaç hayal gömdük memlekette unuttuk biz... Usta Başkan, sizin hastanede bir heyet var ya, her biri alanının uzmanı, son karar mekanizmasını oluşturan. Hani onlar onay vermeden rapor geçmiyor ya! Aynen öyle bir şeydir ihtiyaç olan... Sakın Usta Başkan sakın “Top işte, ne olacak, biz de oynadık” diyenlerden olmayın. Çok kereler yazdım, dinleyen olmadı. İşi ehline verin Usta Başkan. Kalp ameliyatından zordur futbol. Son yapılan 100 transferi hatırlayın, hepsini bilenler aldı. Birileri zengin oldu, bizim kasa “eks” oldu.

Daha önce görev yapmış, çuvallamamış, bildiğini ispatlamış, dürüst, ehliyetli üç ya da beş kişilik “heyet” Usta Başkan. Siz yönetim kaynak oluşturacak koyulan projleri onaylayan, denetleyen olacak. Bordo Mavi size emanet Usta Başkan. Hami, Gökdeniz, Fatih Trabzon futbol tarlasının son ürünü. Çeyrek asırdan fazladır kurudu tarla. Binlerce bebe yok oldu gitti. Yapamıyor “bizim uşaklar” Usta Başkan. Şans verilmiyor, şeyi yalan, eksik bilgi, yanlış çalışma. Başka takımlarda oynayıp pişman eden bir tane bile yok. Görmelisiniz Usta Başkan...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap