SON DAKİKA



Haber > Spor > Hüsran!

Hüsran!

19 Eylül 2015 Cumartesi - 20:56




Trabzonspor ve Galatasaray, Avni Aker Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Bordo-Mavili takım Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.





TRABZONSPOR: 0 - GALATASARAY: 1

Gol: Dk.82' Mbia (Kendi kalesine)

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas Franco, Constant, Okay, M'Bia, Özer, Marko Marin, Erkan Zengin, N'Doye
YEDEKLER: Esteban, Medjani, Cardozo, Mehmet Ekici, Salih Dursun, Yusuf Erdoğan, Aykut Demir
TEKNİK DİREKTÖR Shota Arveladze

GALATASARAY: Muslera, Jason Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Lionel Carole, Bilal Kısa, Jose Rodriguez, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
YEDEKLER: Cenk Gönen, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Olcan Adın, Jem Paul Karacan, Umut Bulut, Sinan Gümü
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu 

***
Karşılaşmada son düdük. Trabzonspor: 0 -Galatasaray: 1

- 90' Sarı kırmızılı ekipte Yasin Öztekin'in yerine Sabri Sarıoğlu oyunda.

- 87' Galatasaray, Umut ile ikinci gole çok yaklaştı ama Umut'un ceza alanı içi sağ çaprazından karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

- 82' Gol. Mbia (Kendi kalesine).  Kullanılan serbest vuruşta Bilal'in ceza alanına ortasında kaleci Onur, Semih ve Mbia topa birlikte hareketlendiler ve seken top Mbia'ya çarpıp ağlara gitti.

- 81' Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanı dışından kaleye sert şutunda yerden seken topu son anda kaleci Onur çeldi.

- 78' Bordo mavili ekipte Kevin Constant oyundan çıkarken Salih Dursun oyuna dahil oldu.

- 76' Galatasaray'ın gole yaklaştığı dakika. Sneijder'in pasında kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Umut, vuruşunda Onur'u geçemedi.

- 73' Bordo mavili ekipte Özer Hurmacı oyundan çıkarken Oscar Cardozo oyunda.

- 67' Trabzonspor'da Erkan Zengin'in yerine Yusuf Erdoğan oyunda.

- 65' Sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz oyundan çıkarken Umut Bulut oyunda.

- 62' Galatasaray'da Lukas Podolski'nin yerine Sinan Gümüş oyunda.

- 56' Galatasaray atağında Sneijder'in sol çaprazdan ceza alanına hareketlenen Carole'a pasında top savunmanın kontrolünde auta gitti.

- 51' Bir başka Trabzonspor atağında Mbia, ceza alanına yakın bir noktada sol çaprazda Bilal'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 48' Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Sneijder'in ceza alanına ortasında Onur topun sahibi oldu.

- Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

- 45' Trabzonspor atağında Marin'in pasında ceza alanına giren N'Doye, Semih'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

- 41' Bordo mavililer, çok bet bir pozisyondan yararlanamadı. Marin'in sağ kanattan ceza alanına ara pasında topu alan N'Doye, sağ çaprazdan dar açıdan karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama top uzak direğin yakınlarından dışarıya gitti.

- 38' Hızlı ve etkili gelişen Trabzonspor atağında Marko Marin ceza alanının hemen dışında sol çaprazda Semih'in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Semih, sarı kart gördü.

- 33' Galatasaraylı oyuncular yarı alanlarından hızla çıkmak isterken Rodriguez, Mbia'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mbia, sarı kart gördü.

- 30' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Constant'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

- 23' Sarı kırmızılılar uzun bir süre top çevirdikten sonra Rodriguez, sol kanattan ileriye koşu yapan Carole'a uzun bir pas attı ama top taca gitti.

- 18' Hızlı gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Denayer'in pasında topu alan Burak, Constant'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Kevin Constant sarı kart gördü.

- 15' Galatasaray bu dakikada daha etkili olan taraf. Rakip ceza alanı yakınlarında sağ kanatta Burak, topu kontrol etmek isterken Douglas'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 9' Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Constant'ın ortasında N'Doye'nin vuruşunda top direkten döndü ama onun öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.

- 5' Bordo mavililer, yine sağ kanattan çok etkili geldi. Okay'ın pasında topu alan Cavanda'nın ceza alanına ortasında Okay'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

- 2' Trabzonspor sağ kanattan çok etkili geldi. Cavanda'nın ceza alanına ortasında Marin'in kafa vuruşunda Muslera uçarak topu iki hamlede kontrol etti.

- Ve karşılaşma başladı...

***


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap