SON DAKİKA



Haber > Spor > İbrahima Yattara futbolculuğa geri döndü

İbrahima Yattara futbolculuğa geri döndü

24 Ocak 2022 Pazartesi - 11:52




Trabzonspor'un eski futbolcusu Ibrahima Yattara, 5 yıl aradan sonra Denizli Süper Amatör takımlarından Yeşil Çivril Belediyespor formasıyla futbola döndü. 41 yaşındaki oyuncu maç başı 350 lira alacak.





Denizli Süper Amatör Küme A Grubu'nda 24 puanla lider durumda bulunan Yeşil Çivril Belediyespor, büyük bir bomba patlattı.

Denizli temsilcisi, Trabzonspor'la özdeşleşen İbrahim Yattara ile anlaştı. Yönetim, 5 yıl sonra yeşil sahalara dönen 41 yaşındaki Gineli futbolcuya maç başı 350 lira verecek.

Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Gökyaş, kulüpte futbol oynamış olan Acun Ilıcalı'nın yanında çalışan 26 yaşındaki Ahmet Kılınç'ın, Yattara'nın transferinde aracı ve sponsor olduğunu belirtti. Ibrahima Yattara futbolculuğa geri döndü #1

MAÇTAN MAÇA DENİZLİ'YE GELECEK

Gökyaş, "Yattara yarın Çivril'e gelecek ve anlaşmaya imza atacağız. İstanbul'da olan Yattara, maç günü Çardak havaalanına inecek ve 100 kilometre mesafedeki ilçemize gelip maçını oynadıktan sonra akşam uçağı ile dönecek. Yattara sayesinde tribüne daha çok taraftarımız gelecektir. Ayrıca forma satışından kulübe gelir bekliyoruz. Hedefimiz 3. Lig" dedi.


Yeşil-beyazlı ekipte maç başı 350 lira alacak olan Yattara'nın geliş-gidiş uçak biletlerinin, sponsor Ahmet Kılıç tarafından karşılanacağı ve havaalanından ilçeye kadar özel araçla gelip gideceği belirtildi.

Ibrahima Yattara futbolculuğa geri döndü #2

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap