SON DAKİKA



Haber > Spor > Igor Tudor için 'Galatasaray'a gidiyor' iddiası

Igor Tudor için 'Galatasaray'a gidiyor' iddiası

25 Mayıs 2022 Çarşamba - 15:08




Verona'da sportif direktör Tony D'Amico'nun ayrılacağının kesinleşmesi sonucunda biten sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Igor Tudor'un da Galatasaray'ın başına geçmeye hazırlandığı iddia edildi.





Seçim heyecanı yaşanan Galatasaray 'da yeni sezonda takımın başında teknik direktör olarak kimin yer alacağı da merak konusu... Daha önce Dursun Özbek yönetimi ile çalışan Igor Tudor'un yeniden teknik direktör olarak takımın başına getirilebileceği konuşulurken İtalyan basını konuya ilişkin geniş kapsamlı iddialarda bulundu. 

Verona'da kalma ihtimali yok

Calciomercatoday'in haberine göre Verona'da sportif direktör Tony D'Amico, Atalanta'daki görevine başlamak adına takıma veda etti. Igor Tudor'un da bu ayrılık nedeniyle Verona'daki sözleşmesini kesin olarak uzatmayacağı ifade edildi. Tudor'un Galatasaray'ı düşünerek ayrılık kararı aldığı da belirtilmekte. 

İtalyan gazeteciden flaş iddia

Paolo Bargiggia, Foto Ema Live'da Igor Tudor'un Galatasaray ihtimaline ilişkin önemli açıklamalar yaptı. İtalyan gazeteci, "Tudor, Galatasaray'a gitmek için Verona'dan; Cioffi de Verona için Udinese'den ayrılacak" iddiasında bulundu. 


Şubat 2017'de Karabükspor'dan ayrılarak Galatasaray'ın başına geçen Igor Tudor, Aralık 2017'ye kadar Sarı-Kırmızılıları çalıştırmış ve sonrasında görevine son verilmişti. Kariyerinin devamında Udinese, Hajduk Split ve yardımcı antrenör olarak Juventus'ta görev yapan Igor Tudor, bu sene Verona'nın başında sergilediği performansla da büyük takdir toplamıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap