SON DAKİKA



Haber > Spor > İki puana yazık oldu

İki puana yazık oldu

21 Ağustos 2017 Pazartesi - 10:50








Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında oyuna presle başladı. Geçen haftaki kadrodan Bongonda ilk 11’de yoktu. Onun yerine Bero kadrodaydı. Her iki takım da kora kor mücadele etti.

Müsabaka faullerle başladı. Pereira'nın taç atışında Fenerbahçe defansının uzaklaştırdığı topu Kucka şandalle altı pasın üstüne nişanladı. Burada süratiyle Türk futboluna damga vuran Burak nefis bir gol attı. Bu golde Burak ayağını çok açtığı için sakatlandı. 10 dakika sonra da oyundan çıktı.

Bu, Trabzonspor’un oyun sistemini olduğu gibi değiştirdi. Burak önde çok sprinter bir oyuncu, onun yerine oyuna giren N’doye ise pivot bir santrfordu. Bu da Trabzonspor için negatif göründü. Fenerbahçe’de Valbuena çok iyi bir oyun sergiledi. Rakip takımda Vardar maçındaki yorgunluk gözüktü. Trabzonspor defansının yaptığı hatada Onur ayaklarıyla net fırsatı kurtardı.

Trabzonspor orta sahası Okay-Kucka ve Bero-Olcay ellerinden geldiği kadarıyla mücadele ettiler. Buna Fenerbahçe futbolcuları da karşılık verdi. İlk yarıda pek pozisyon olmadı. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki Alper’in attığı golde komik bir gol yedi. Bu, Trabzonspor’a yakışmıyor.Uğur ve Pereira bu golü seyrederseler ne yaptıklarını anlayacaklardır. Alper topu çizgiye sürüyor, çekiyor, sonra geri dönüyor, bu iki oyuncu da topa müdahale etmeyince topu filelerde gördük.

İkinci yarıya Fenerbahçe yeni Guiliano ile başladı. Karşılıklı mücadelelerle maç devam ederken Yusuf’un nefis pasında Olcay Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Bu maç kimseyi aldatmasın, geberik bir Fenerbahçe seyrettik. Trabzonspor’un orta sahasındaki Kucka bu kadar oyunda neden tutulur? Bongonda oyuna neden bu kadar geç girer? Yusuf Erdoğan neden oyuna girmez merak ettim. Kucka hücuma dönük görev alırken savunmaya dönük oynuyor.


Okay formsuz. Aykut Kocaman yeni transferleri tek tek oyuna soktu. İyi bir kumaş, Ardından Aatıf’ı oyuna aldı. Ersun Yanal, Onazi’yi oyuna aldı. Aatıf’ın yapmış olduğu ortada anlaşılmaz bir şekilde Kucka’nın elle müdahalesine hakem net bir şekilde penaltı verdi. Valbuena da beraberlik golünü attı. Sonuçta iki takım da çok top kaybetti. Trabzonspor son yıllarda en kötü Fenerbahçe’yi yenemeyip iki puan kaybetti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap