SON DAKİKA



Haber > Spor > İkinci yarıyı riske atmam

İkinci yarıyı riske atmam

09 Ocak 2015 Cuma - 11:03




Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı kırmızı hatta tamamlayan Çaykur Rizespor, ikinci yarı için kolları sıvadı.





Transfer çalışmalarını hızlandıran Yeşil-Mavili ekipte Teknik Direktör Hikmet Karaman, transferde çok titiz olacaklarını ve hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi. En az 5 oyuncu takviye edeceklerini belirten Karaman, "Eksik mevkiler ve Afrika Kupası nedeniyle yararlanamayacağımız isimlerin yerine mutlaka takviye yapacağız. İkinci yarı bizim için büyük önem taşıyor. Hata yapma şansımız yok. Bu yüzden işi sıkı tutuyorum. İkinci yarıyı riske atamam" dedi.

Takviye olacak

Takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını belirten Karaman, “Bizi bekleyen zorlu maratona hazır olmalıyız. Belirlediğimiz isimler var. Görüşmelerimiz sürüyor. Yerli ve yabancı gerekli takviyeleri yapacağız” şeklinde konuştu.

LuaLua kendini yaktı

Çaykur Rizespor’da yolların ayrılması beklenen Liban Abdi ve LuaLua’nın durumlarının birkaç gün içinde netleşeceği bildirildi. Karaman’ın Lualua’dan yararlanmak istediği ancak golcü oyuncunun formsuz görüntüsünün yanında 6 kilo alması ve kendine bakmaması deneyimli teknik adamı olumsuz düşünmeye itti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap