SON DAKİKA



Haber > Spor > İlk yarı Fener ikinci yarı Trabzon

İlk yarı Fener ikinci yarı Trabzon

28 Mayıs 2017 Pazar - 13:55








Trabzonspor 20 yıldır yenemediği Fenerbahçe ile İstanbul’da yine karşılaştı. Bordo-Mavililer maça hızlı başlamış gözükse de Fenerbahçe’nin çok net pozisyonları vardı. Trabzonspor pozisyon bulamadı. Cılız ataklarla 18’e kadar gelen ve geri dönen bir görüntü verdi Trabzonspor.

Fenerbahçe ardından oyuna ağırlığını koydu, Trabzonspor’un üstüne gelmeye başladı, oyunu Bordo-Mavili alana yıktı. Emenike’nin Onur’a yaptığı hareket Trabzonspor’a pahalıya patladı. Onur’un ayağına aldığı darbe sonrasında bu golü yediğine inanıyorum. Yoksa o topu çıkarabilirdi. Zaman zaman Lens'in, Medjani ile girdiği ikili mücadele biraz sert geçti. İlk yarıda Trabzonspor kötü bir görüntü verdi.

İkinci yarıda ise roller değişti. Trabzonspor iki oyuncu değişikliğinden sonra daha iyi oynamaya başladı. Fenerbahçe’nin oyundan düştüğü ve Trabzonspor’un ağırlığı görüldü. 'Acaba ilk yarıda neden böyle oynamaz?' dedirtti taraftarına. Daha doğrusu ilk yarıda uyuyan, ikinci yarıda açılan bir Trabzonspor vardı sahada.

Geldiğinden beri umut beslenen Bero’nun golü İstanbul’dan beraberlik getirdi.

Sonuçta Trabzonspor 5 maçta kaybettiği puanlar nedeniyle Avrupa’ya gidemedi. Biz diyoruz ki; genç oyunculara Ersun hocanın şans vermesi gerekir. Bence bu ön plana çıkarmalıydı. Ancak hata yaptı. Artık Avrupa şansımız da kalmadı. Önümüzdeki sezona bakacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap