SON DAKİKA



Haber > Spor > İlk yarı sanki Trabzonspor sahada yoktu

İlk yarı sanki Trabzonspor sahada yoktu

19 Mart 2016 Cumartesi - 18:32




Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’un Sivasspor ile galip geldiği maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu. Mandıralı şu ifadelere yer verdi; “Öncellikle maçın hakemlere parantez açmak istiyorum onları kutluyorum. İlk yarı sanki Trabzonspor sahada yoktu. İstediğimiz şeyi yapamadılar. Aşırı motivasyon olabilir. Çok istemek ve yapamamak sorunlar olabilir. İkinci yarıda değişiklikler can verdi. Daha canlı ileriyi zorlayan gol atmayı çalışan Trabzonspor vardı. Dolayasıyla kazandık. Zor bir maçı kazandık. İnsanlar belki anlamıyor değerli maçlar bunlar biraz daha rahatladık. Oyunculara izin verdik milli ara var.”

Esteban ve Onur Kıvrak arasında geçecek olan rekabet için Mandıralı, “Şimdi ikinci yarı takım güzel oynadı. Futbol olarak iyi oynadık. Estaban söylenecek şey var mıdır nasıl methiyeler dizilir ona buradan ona tüm methiyeleri armağan ediyorum. Bizi oyunda tuttu. Galibiyetin başrol oyuncuydu. Oyuncu arkadaşlarımız yardımcı oldu. Onur zaten milli kalecimiz iki tane önemli kalecimiz oldu. Rekabet daha tatlı olacak. Diğer oyuncularımızda geliyor biz zorlanıyoruz. İsimlere takılmamak gerekir. Bu takımın başarısı için uğraşayan genç oyuncularımız var. Orta sahaya koyduk mesala Ramazan. Ben genç kardeşlerimize şans vermeye çalışıyorum. Trabzonspor sakatlıkları tamamlandıktan sonra daha güçlü takımı olacak. Üstlere doğru çıkmaya çalışacağız. Trabzonspor’u sevenler başarıları benden görecekler. “

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap