SON DAKİKA



Haber > Spor > İlkay'ı aramış!

İlkay'ı aramış!

15 Kasım 2015 Pazar - 11:49




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabaha kadar İlkay Gündoğan aracılığıyla Almanya milli takımının durumu hakkında bilgi aldı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İlkay'a telefon... Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan terör saldırısı Fransa ile Almanya arasında oynanan maç sırasında meydana geldi. Fransa ile oynanan mücadelede Almanya adına gurbetçi yıldızlarımız İlkay Gündoğan, Emre Can ve Türkiye'de forma giyen Lukas Podolski ile Mario Gomez gibi isimler de forma giydiler. Almanya milli takımı maç sonrasında maçın oynandığı Stade de France'dan ayrılmama kararı aldı ve güvenlik nedeniyle sabaha kadar burada konakladı. Gurbetçi yıldızlarımız büyük korku yaşarken, onları sakinleştiren telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. G-20 zirvesi için Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabaha kadar İlkay Gündoğan aracılığıyla Almanya milli takımının durumu hakkında bilgi aldı. Takımın stadtan ayrılışına kadar bilgi alan Erdoğan'ın İlkay ile sürekli telefonda görüştüğü öğrenildi. Bu konuyu TRT Spor'da canlı yayında anlatan İlkay'ın amcası İlhan Gündoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap