SON DAKİKA



Haber > Spor > İnanırsan savaşırsan kazanırsın

İnanırsan savaşırsan kazanırsın

20 Ağustos 2017 Pazar - 09:12




Trabzonspor’un 20 yıllık esaretini Kadıköy’de bitirecek şifre.





Ne 20 yıllık galibiyet hasreti ne Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı yıldız isimler... Hiçbiri Fırtına’yı bu akşam durduramayacak... 90 dakika sonunda Kadıköy’de destan yazılacak.

BAŞKA İHTİMAL YOK

Trabzonspor bu akşam Kadıköy’de 20 yıllık galibiyet özlemini dindirmek için Fenerbahçe ile kozlarını paylaşıyor. Bordo-Mavililer rakibini devirerek hem çıkışını sürdürmenin hem de moral ve motivasyon olarak iyi bir seviyeye gelmenin planlarını yapıyor.

11 YÜREKLİ KAPLAN

Fenerbahçe yıldız isimleri kadrosuna katabilir, ev sahibi olmanın avantajına da sahip olabilir. Ancak sahada inanmış, savaşmaya hazır, kazanmaya odaklanmış 11 yürekli kaplan yer alacak. Hepsi terinin son damlasına kadar giydiği formanın hakkını verip gecemizi aydınlatacak.


KAZANMA ZAMANI

Zorlu derbide sakatlığı bulunan Castillo ve Medjani yer almazken Onur Kıvrak ise yeniden kalesini devralacak. Galibiyetten emin olan kaptan Onur, “Artık Kadıköy’de kazanma zamanı geldi. Bir yıl daha hayallerimizi ertelemeyeceğiz. İstediğimizi alacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap