A+ A-
Yorum
10

İsmi geçiyor ama...

Yayın Tarihi: 31.03.2015 - 11:21 | Güncelleme Tarihi: 31.03.2015 - 11:20

Bir yandan yönetim kurulu genel kurul kararı almamak için hukuki bütün yolları denerken, diğer yandan genel kurul kararı alınacakmış gibi başkan adaylığını açıklayanlar, düşünenler çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Buna mukabil camianın önemli kişileri de başkanlık için anılıyor. Kendilerinin haberi olmazsa bile onları seven, onların o mevkide olmasını isteyenler bu isimleri gündeme getirmiş olabilirler. Bu isimlerden biri de bir dönemler Trabzonspor'da başkan yardımcılığı yapan Murat Bozoğlu.

Bozoğlu'nun da ismi başkanlık için kulislerde fazlasıyla konuşuluyor. Bundan dolayı Murat Bozoğlu'nun çok yakın dostu olan Dr. Yavuz Tekelioğlu'nu aradık, 'Olayın aslı astarı var mıdır?' diye bir soru yönelttik kendisine. Tekelioğlu, "Murat Bozoğlu için söylenenleri ben de duyuyorum. Öncelikle şunu belirteyim ki, Murat müthiş Trabzonsporludur, Trabzonspor'la yatıp kalkıyor. Kendisiyle henüz isminin başkanlık adaylığı için geçmesini konuşmadım.

Murat Bozoğlu mutlaka başkan olmak ister ama benim bildiğim şu sıralar işlerinin yoğun oluşu buna engel olabalir, o nedenle kendisiyle bir konuşayım, sonra sizleri bu konuda daha net bilgi sahibi yaparım" dedi. Bozoğlu'nun kadim dostlarından Yavuz hocamız bunları söyledi. Yavuz hocamızdan bize nasıl bir cevap gelecek?