SON DAKİKA



Haber > Spor > İsrail propagandası yapıp sınır dışı edilmişti! Ülkesinde kahraman gibi karşılandı

İsrail propagandası yapıp sınır dışı edilmişti! Ülkesinde kahraman gibi karşılandı

16 Ocak 2024 Salı - 09:49




Trabzonspor maçında yaptığı propaganda içeren gol sevinci yüzünden sınır dışı edilen Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel ülkesinde kahraman gibi karşılandı.





Trabzonspor'un Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştığı maçta attığı golden sonra bileğindeki sargıda bulunan İsrail'in Gazze'ye saldırı tarihini ve davut yıldızını gösteren Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel ülkesine döndü.

Yaşanan olaylardan sonra kamuoyunda tepki toplayan Jehezkel hakkında önce gözaltı kararı alınmış daha sonra sınır dışı kararı verilmişti.

Ülkesine dönen Oyuncuyu havalimanında onlarca kişi İsrail bayraklarıyla karşıladı ve omuzlarına aldı.

Jehezkel, kendisini selamlayan çok sayıda İsrail vatandaşının ilgisi sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Hayranları ve buraya gelen herkesi görmek içimi ısıtıyor. Kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim. Nerede oynayacağım ve ne oynayacağım hakkında konuşmak için henüz çok erken. Şu anda ihtiyacım olan tek şey bir ev."


İsrail vatandaşları Jehezkel'e "Aam Yisrael Chai" (Yahudi dayanışma marşı) şarkısını söyledi ve "İsrail Kralı Shagib Ezekiel" adını verdi. İsrail bayrağına sardı. Çiçekler getirdi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap