SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Hacıosmanoğlu’na TFF Başkanlığı’nı kazandıran fotoğraf

İşte Hacıosmanoğlu’na TFF Başkanlığı’nı kazandıran fotoğraf

21 Temmuz 2024 Pazar - 12:44








Trabzonspor’un desteklediği İbrahim Hacıosmanoğlu önceki gün gerçekleşen tarihi bir seçimin sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Mehmet Büyükekşi karşısında elde ettiği büyük zaferde birçok ismin adı ön plandaydı ancak, bir oluşum, seçimin kazanılmasında başrol oynadı…

TFF Başkanlık seçimlerine saatler kala, Trabzon’un şirin ilçelerinden Sürmene’de yemekli bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda Trabzon’un en seçkin aileleri yer aldı. Saral ailesi, Çakıroğlu ailesi, Tellioğulu ailesi, Kurşunoğlu ailesi, Hacısüleymanoğlu ailesi ve Hacıosmanoğlu ailelerinin yer aldığı buluşmada, Ankara’da yapılacak seçimin stratejisi belirlendi. Genel Kurul’da oy kullanacak kulüpler ve yöneticiler tek tek aranırken muhatap kişilere, özgür iradeleriyle oy kullanmaları telkin edildi.

Yapılan konuşmalarda, “Biliyoruz ki hiçbiriniz Mehmet Büyükekşi ve ekibini yeniden istemiyorsunuz. Bu bağlamda İbrahim Hacıosmanoğlu Türk futbolu için bir şans. Bunu iyi değerlendirin. Hiçbir şeyden çekinmeyin. Özgün iradenizle seçiminizi yapın” isteğinde bulunuldu. Trabzon’un önemli ailelerinin bu güvencesi kulüplerin cesaretini artırdı ve TFF seçimlerinde bir devrim gerçekleşip, İbrahim Hacıosmanoğlu 3 yıl için Türk Futbolunun yeni patronu oldu.

EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap