SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte yeni takımı…

İşte yeni takımı…

27 Mayıs 2017 Cumartesi - 11:44




Eski Trabzonsporluların yanına gidiyor!





Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona erecek olan Serdar Gürler ile ilgilenen Galatasaray, Bruma'nın boşluğunu 25 yaşındaki genç futbolcuyla dolduracak.

Portekizli genç yetenek Bruma'nın transferi için Alman ekip Leipzig ile görüşen Galatasaray, Portekizli yıldızın yerini doldurabilecek bir isim ararken, Serdar Gürler'i gözüne kestirdi.

Gençlerbirliği ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni kontrat imzalamayı düşünmeyen Gürler'i transfer listesine alan Sarı-kırmızılıların, sezon sonu için el sıkıştığı iddia edildi.

YÖNETİM TUDOR'U BEKLİYOR

Teknik direktör Igor Tudor'un 25 yaşındaki oyuncu için vereceği raporu bekleyen yönetim, Hırvat teknik adamın olumlu rapor vermesi halinde harekete geçecek.


AKLI GALATASARAY'DA

Osmanlıspor'un da ilgilendiği bilinen Serdar Gürler'e yeni sözleşme için takım içindeki en yüksek ücreti (yıllık 750 bin Euro) teklif eden Gençlerbirliği'ne Gürler'in yanıtı olumsuz oldu. 25 yaşındaki genç oyuncunun aklının Galatasaray'da olduğu öğrenildi.

Bu sezon toplamda 35 maçta forma şansı bulan Serdar Gürler, 17 gol atarken 5 de asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap