SON DAKİKA



Haber > Spor > İtalya skoru nasıl duyurdu?

İtalya skoru nasıl duyurdu?

04 Ekim 2013 Cuma - 13:12




UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki temsilcimiz Trabzonspor’un, Lazio ile evinde 3-3 berabere kaldığı maçın İtalyan medyasındaki yankıları şöyle oldu...





LA GAZZETTA DELLO SPORT: “Lazio cehennemi gördü ve geri döndü” Maça sonradan giren Floccari, 1 dakikaya 2 gol sığdırınca, Lazio ummadığı bir puanı Avni Aker Stadı’ndan çıkardı. Karşılaşmanın bitimine 8 dakika kala, ev sahibi takım 2 farkla öndeydi. Eksik sahaya çıkan Lazio, genç oyuncularıyla asları aratmadı. CORRİERE DELLO SPORT: “Süper Floccari Lazio’yu dönüştürdü” Floccari oyuna girdi, harika 2 gol attı ve Trabzonspor karşısında boğulan takımını kurtardı. Lazio ilk yarıda kabusu gördü. TUTTOSPORT: “Kahraman Floccari” Floccari oyuna girip, 1 dakikada attığı 2 golle, Trabzonspor’u yakaladı. Petkoviç kurtuldu. Maç, Lazio için kabus gibi başladı, ancak Lazio çok zor da olsa 1 puan almasını başardı. IL MESSAGGERO: “Floccari Lazio’yu kurtardı” Trabzon karşısında 2 farkla geriye düşmesine karşın, forvet oyuncusunun oyuna girmesi ve 2 gol atmasıyla nakavttan kurtuldu. Mavi-beyazlıların felaket savunması, Trabzonspor’a 3 gol attırttı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap